Lifestyle

Már csak néhány hétig váltják vissza a régi forintot - Ezekre érdemes figyelni

Bartók és Ady is értékét veszti.

Húsz éve nincs forgalomban

Az Magyan Nemzeti Bank húsz éve, 1999-ben vonta ki a forgalomból a lila ötszázast, a zöld, Bartók Béla képével díszített ezrest, illetve a Széchenyi Istvánt ábrázoló barna ötezerforintost. A bankók azóta elévültek, és már csak néhány hétig váltják vissza őket. Binder István, az MNB felügyeleti szóvivője mesélt a határidőkről a Blikknek. A fent említett bakjegyeket már csak néhány hétig lehet mai pénzre átváltani ingyenesen, ugyanazon az értéken az MNB budapesti lakossági pénztárában és néhány kereskedelmi bankban és a postán.

Lapozz tovább a részletekért!

Oldalak

Lifestyle
Utazás
December 10-től érvényes a MÁV–Volán-csoport új 2023/2024-es menetrendje, amely számos vonalon érinti a vasúti és a helyközi autóbuszos közlekedést, továbbá a HÉV-eket – közölte közlekedési társaság...
Sztárok
Nagyon úgy tűnik, hogy Joe Manganiello nem szomorkodott sokáig Sofia Vergarával való válása után, hiszen a színészre már is rátalált a szerelem egy 33 éves színésznő személyében.
Christmas
Az Időkép új térképe megmutatja, jelen állás szerint mekkora az esélye annak, hogy fehérbe borul a táj a lakóhelyeden karácsonykor.