A kurkuma az egyik legerősebb természetes gyulladáscsökkentő fűszer, amelyet évezredek óta használnak az indiai és kínai gyógyászatban. Fő hatóanyaga, a kurkumin, képes fokozni a vérkeringést az agyban, csökkenti az oxidatív stresszt, és segít megelőzni az időskori szellemi hanyatlást. A fahéj pedig nemcsak kellemes ízt ad az italnak, hanem javítja a vércukorszint szabályozását, ami szintén kulcsfontosságú az agyi teljesítmény fenntartásában.
1/3
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
A kurkuma az egyik legerősebb természetes gyulladáscsökkentő fűszer, amelyet évezredek óta használnak az indiai és kínai gyógyászatban. Fő hatóanyaga, a kurkumin, képes fokozni a vérkeringést az agyban, csökkenti az oxidatív stresszt, és segít megelőzni az időskori szellemi hanyatlást. A fahéj pedig nemcsak kellemes ízt ad az italnak, hanem javítja a vércukorszint szabályozását, ami szintén kulcsfontosságú az agyi teljesítmény fenntartásában.