Ezentúl csak így készíted a rántottát: Gordon Ramsay egyszerű trükkjével olyan finom lesz, mint még soha
Ha te is szívesen fogyasztasz rántottát reggelire, valószínűleg nem vagy egyedül, egy titkos trükköt bevetve viszont teljesen új szintre emelheted ezt az egyszerű fogást.
Sokak nagy kedvence
Nincs annál jobb, mint egy finom rántottával indítani a napot - tápláló, laktató és egyszerűen ínycsiklandó. Sokan kedvelik ezt a reggeli alternatívát, sokan különféle extrákkal is feldobják, mint például a bacon, kolbász, gomba vagy paradicsom. Gyakran előfordul viszont, hogy az elkészült rántotta túlságosan folyós, esetleg gumiszerű lesz, erre is van viszont megoldás. Ha az ételkészítés terén valakiben megbízhatunk, az Gordon Ramsay, aki bizony kifejlesztett egy "tökéletes" rántotta receptet. Olvass tovább a részletekért!
Ha te is szeretnél egy kis különleges ízt csempészni a bolognai szószba, amitől egy kicsit más, mégis sokkal finomabb lesz mindenki kedvenc mártása, akkor jó helyen jársz, ugyanis cikkünkben eláruljuk, milyen extra, titkos hozzávalót érdemes belekeverni!
Leadfotó: 123rf, forrás: mirror.co.uk