Lifestyle

A társkeresést is megkönnyítheti az oltás: Új funkciót vezettek be a randiappok

Számos társkereső applikáción elérhető az új funkció a brit felhasználók számára.

Előny lehet az oltás

Számos randialkalmazás írta alá a megállapodást a brit kormánnyal, amelynek értelmében ezeken a felületeken matricák segítségével tüntethetik fel a felhasználók, ha beoltották már őket, vagy arra készülnek, támogatják a koronavírus elleni vakcina felvételét – számolt be róla a hirado.hu a BBC alapján. Arra azonban nem lesz mód, hogy igazolják a felhasználók, hogy valóban megkapták az oltást.

Olyan alkalmazások írták alá a szerződést, mint a Tinder, a Match, a Hinge, a Bumble, a Badoo, a Plenty of Fish, az OurTime és a Muzmatch. Az ötlet az Amerikai Egyesült Államokban született meg a múlt hónapban, ott május óta élvezhetik ezt a lehetőséget a felhasználók.

Néhány alkalmazás még extra lehetőségeket is nyújt az oltottak számára, ezeket általában az előfizető felhasználók érhetnek el. A fizetős szolgáltatások igénybe vételéhez szükséges extra krediteket, virtuális rózsákat és szuperlájkokat is kaphatnak azok a felhasználók, akik már felvették az oltást. A Bumble nevű applikáció egy olyan lehetőséget dolgozott ki, ami lehetővé teszi, hogy a felhasználók a koronavírussal kapcsolatos randipreferenciákat állítsanak be, például jelezhetik, ha az első találkozásokra távolságtartás figyelembe vételével érkeznének, maszkviselést várnak el a másik féltől, illetve azt is, ha nem akarnak zsúfolt helyre menni.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Több mint százan meghaltak Ninive tartományban, Al-Hamdaniya településen egy iraki esküvőn, amikor tűz ütött ki a bálteremben. Egy új felvételen látható, hogy a lángok másodpercek alatt elterjedtek a...
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.