Tutitipp törzshely a gyerekekkel egész nyárra - Vár a Csodák Palotája!

Itt a nyári szünet! De mivel töltsük ki a napokat? Az óbudai Csodák Palotája 5000 m2-es játéktere kánikulában és rossz időben is klassz program! Ráadásul minden korosztály garantáltan jól fog szórakozni! (x)

Mindig jó időben

Ha a Csopába tervezel látogatást, nem kell figyelned, milyen időjárás lesz, mindenképp jól fogtok szórakozni. Akár egy egész napot eltölthettek a helyszínen, karszalagotokkal ki is mehettek ebédelni, vagy sétálni egyet, és utána visszatérhettek tovább játszani.

A Csopában együtt játszhat minden korosztály

Nem kell gondolkodnod, vajon élvezetes-e a gyermekednek a Csopa, vagy elég kényelmes-e a nagyszülőknek, ugyanis a Csopában minden korosztály garantáltan jól érzi magát. A 250 interaktív játékot együtt fedezheti fel a család, melyek mellett a kicsik számára is érthető magyarázat szerepel, megadva ezzel a közös tanulás élményét. A Csopa 8 tematikus egységében mindenhol le lehet ülni kipihenni az izgalmakat, illetve a bárban is finom frissítők és szendvicsek kaphatók, ahol interaktív asztalok mellett lehet elfogyasztani ezeket, majd egy jót játszani. A legkisebbek részére pedig baba-mama szobát biztosítunk! További részleteket a www.csopa.hu/szolgaltatasaink/csaladi-program oldalon találsz!

Így leszel törzsvendég - Csopa havibérlet a belépőd kétszereséért

Jól éreztétek magatokat, és többször jönnétek el a tudományos élményközpontba? Váltsatok havi bérletet a napi belépőjegy kétszereséért, és annyiszor jöttök el ahányszor csak akartok! Az sem baj, ha a gyerekekkel mindig más érkezik, a kísérő személye változhat a havi bérletben! Ha sokadszorra éreztek, és a gyerekek már magabiztosan mozognak a térben egyedül, a kísérők a Csopa bárjában egy kávé vagy tea mellett akár dolgozhatnak, olvasgathatnak is. A Playbar játéktér a bárból belátható! A www.csopa.hu/jegyvasarlas/haviberlet oldalon még több információt találsz.

Interaktív kiállítások, szabadulószobák, mozik, science show-k és végtelen játékpark

A Csopa 8 tematikus egysége és kiállítása 250 játékával vár, melyek mind kipróbálhatók. Nem fogsz hinni a szemednek vagy épp a fülednek! Kalandozhattok a Születés világában, piknikezhettek Newton almáskertjében vagy a Mágneses mezőn, megtéveszthetitek elméteket az Illúziók kiállításon, vagy próbára tehetitek agyatokat a Logikai megállónál. Az Űrállomáson átléphetitek bolygónk határait, ha pedig kicsit megpihennétek két játék között, üljetek be egy látványos Science show-ra az Öveges terembe, vagy egy 9D, vagy Körmozi élményvetítésre!

A Csopa második emeletén a Playbar játéktér pedig olyan különleges kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, mint például a 3 oldalú vagy a 8 személyes csocsó, a biliárdfocival a két sport érdekes kombinációjában mérkőzhettek meg egymással, ha pedig gyanútlanul leültök egy asztal mellé, az felvillan, és játszani invitál. A Logikai megállóban próbára teheted a vizuális memóriád, problémamegoldó, koncentráló képességed! Négy szabadulószoba is várja a kalandorokat, már csak azt kell eldöntenetek egy régészprofesszor, egy orvos, vagy a mester tanítványa bőrébe bújnátok inkább?

Akár napsütésben, akár esőben, vár a Csodák Palotája!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Szólj hozzá Te is!