Tutitipp törzshely a gyerekekkel egész nyárra - Vár a Csodák Palotája!

Itt a nyári szünet! De mivel töltsük ki a napokat? Az óbudai Csodák Palotája 5000 m2-es játéktere kánikulában és rossz időben is klassz program! Ráadásul minden korosztály garantáltan jól fog szórakozni! (x)

Mindig jó időben

Ha a Csopába tervezel látogatást, nem kell figyelned, milyen időjárás lesz, mindenképp jól fogtok szórakozni. Akár egy egész napot eltölthettek a helyszínen, karszalagotokkal ki is mehettek ebédelni, vagy sétálni egyet, és utána visszatérhettek tovább játszani.

A Csopában együtt játszhat minden korosztály

Nem kell gondolkodnod, vajon élvezetes-e a gyermekednek a Csopa, vagy elég kényelmes-e a nagyszülőknek, ugyanis a Csopában minden korosztály garantáltan jól érzi magát. A 250 interaktív játékot együtt fedezheti fel a család, melyek mellett a kicsik számára is érthető magyarázat szerepel, megadva ezzel a közös tanulás élményét. A Csopa 8 tematikus egységében mindenhol le lehet ülni kipihenni az izgalmakat, illetve a bárban is finom frissítők és szendvicsek kaphatók, ahol interaktív asztalok mellett lehet elfogyasztani ezeket, majd egy jót játszani. A legkisebbek részére pedig baba-mama szobát biztosítunk! További részleteket a www.csopa.hu/szolgaltatasaink/csaladi-program oldalon találsz!

Így leszel törzsvendég - Csopa havibérlet a belépőd kétszereséért

Jól éreztétek magatokat, és többször jönnétek el a tudományos élményközpontba? Váltsatok havi bérletet a napi belépőjegy kétszereséért, és annyiszor jöttök el ahányszor csak akartok! Az sem baj, ha a gyerekekkel mindig más érkezik, a kísérő személye változhat a havi bérletben! Ha sokadszorra éreztek, és a gyerekek már magabiztosan mozognak a térben egyedül, a kísérők a Csopa bárjában egy kávé vagy tea mellett akár dolgozhatnak, olvasgathatnak is. A Playbar játéktér a bárból belátható! A www.csopa.hu/jegyvasarlas/haviberlet oldalon még több információt találsz.

Interaktív kiállítások, szabadulószobák, mozik, science show-k és végtelen játékpark

A Csopa 8 tematikus egysége és kiállítása 250 játékával vár, melyek mind kipróbálhatók. Nem fogsz hinni a szemednek vagy épp a fülednek! Kalandozhattok a Születés világában, piknikezhettek Newton almáskertjében vagy a Mágneses mezőn, megtéveszthetitek elméteket az Illúziók kiállításon, vagy próbára tehetitek agyatokat a Logikai megállónál. Az Űrállomáson átléphetitek bolygónk határait, ha pedig kicsit megpihennétek két játék között, üljetek be egy látványos Science show-ra az Öveges terembe, vagy egy 9D, vagy Körmozi élményvetítésre!

A Csopa második emeletén a Playbar játéktér pedig olyan különleges kikapcsolódási lehetőségeket nyújt, mint például a 3 oldalú vagy a 8 személyes csocsó, a biliárdfocival a két sport érdekes kombinációjában mérkőzhettek meg egymással, ha pedig gyanútlanul leültök egy asztal mellé, az felvillan, és játszani invitál. A Logikai megállóban próbára teheted a vizuális memóriád, problémamegoldó, koncentráló képességed! Négy szabadulószoba is várja a kalandorokat, már csak azt kell eldöntenetek egy régészprofesszor, egy orvos, vagy a mester tanítványa bőrébe bújnátok inkább?

Akár napsütésben, akár esőben, vár a Csodák Palotája!

A cikkhez tartozó galéria: 

Oldalak

Lifestyle
Az élmezőnyben nem volt változás, mivel még mindig egy romantikus vígjáték tarol a magyar Netflixen, de feltűnt egy rózsaszín unikornis is a semmiből, aki igazából póni.
Sztárok
Peller Mariann háziasszonyként csatlakozott az Anya jól van (?) konferenciánkhoz, melynek során számos kulcsfontosságú kérdésben hallgathattunk végig szakmai előadásokat, beszélgetéseket. Az...
Sztárok
Nincsenek túl fényes kilátásai Harry hercegnek a családjával való kibékülése kapcsán, egy szakért szerint viszont lenne egy megoldás, ami segíthet.