Lifestyle

Pénz, szerelem, egészség: ez a csillagjegy mindent megkap az élettől 2023 első felében, nem is alakulhatnának jobban a dolgai

Ő lesz a legsikeresebb az elkövetkezendő pár hónapban. Vajon te is ebben a csillagjegyben születtél?

Sikert sikerre halmoz, miután mellé áll a szerencse

A 2022-es év mindenki számára nehéz volt: az élet jóformán senkinek sem volt könnyű a tavalyi esztendőben, miután megannyi rossz dolog történt a világban. A megélhetést az árak emelkedése nehezítette, a koronavírus-járvány még mindig nem szűnt meg teljesen, sokaknak pedig az ukrán-orosz háború kitörése okozott lelki problémákat, hiszen az emberek többsége azon aggódik, vajon milyen következményei lesznek a harcok kimenetelének. Éppen ezért mindannyian egy emberként vártuk 2023-at abban bízva, hogy végre egy kicsit fellélegezhetünk: nos, egy csillagjegy mindenképp kifújhatja magát egy picit, ugyanis az új esztendő első fele neki kedvez majd a leginkább, lévén hogy sikert sikerre halmoz az elkövetkezendő pár hónapban, és minden téren jól alakulnak majd a dolgai, legyen szó a pénzügyekről, az egészségéről vagy éppen a szerelemről. Ő lesz tehát Fortuna kegyeltje az új év első felében – galériánkból megtudhatod, te vagy-e az a szerencsés!

A mázlista Bak bizakodóan tekinthet 2023 elé, ugyanis ez lesz az az év, amikor életében olyan változások történnek, amelyek hosszú idő óta most először neki kedveznek. Karrierjében remek lehetőségeket kap, meglévő munkahelyén fizetésemeléssel jutalmazhatják szorgalmát az év első felében, ám ha mégis úgy dönt, hogy váltani szeretne a nagyobb szakmai kihívások érdekében, akkor 2023 májusában ideális lehet az időzítés.
Kattints a további képekért!

Két állatjegy egész évben balszerencsés, míg másik három jegy szülöttje rendkívül szerencsés lesz a Nyúl évében. Te vajon melyik kategóriába tartozol állatövi jegyed alapján? Most kiderül!

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Egy filmbemutató ünnepélyes esemény: ha hivatalosak vagyunk egy ilyen "ceremóniára", nem árt szem előtt tartanunk a dress code-t. Ez azonban néha még az igazi hollywoodi nagyágyúknak is nehezükre...
Sztárok
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge egyre jobban hasonlít édesanyjára, még az is meglehet, hogy az utcán testvéreknek nézik a dögös édesanyát és gyönyörű lányát.
Lifestyle
A csoki már nem menő, idén a húsvéti nyuszi gyerekkönyvet is hoz!