Lifestyle

Szaloncukrokat hívott vissza a Penny Market: ha vettél belőlük, semmiképp se fogyaszd el!

Három különböző szaloncukrot érint a visszahívás.

A forgalmazó visszatéríti a vételárat

Szaloncukrot hívott vissza a Penny Market Kft. a termék minőségmegőrzési időn belüli romlása miatt – tudatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A visszahívás a Choco'la termékcsalád három különböző ízesítésű szaloncukrát is érinti:

  • a 200 grammos kiszerelésű Choco'la mogyorós krémmel töltött tejcsokoládés szaloncukrot,
  • a 350 grammos Choco'la tejcsokoládéval mártott kókuszos szaloncukrot, valamint
  • a 200 grammos Choco'la mákos krémmel töltött fehér csokoládés szaloncukrot.

A visszahívás lejárati időtől függetlenül vonatkozik mindhárom termékfajtára.

A forgalmazó az érintett termékeket a vásárlás helyén visszaveszi, a vételárat nyugta hiányában is visszatéríti. A Nébih kéri a vásárlókat, hogy a termékeket ne fogyasszák el - írja az MTI.

A magyarok 2023-ban átlagosan 118 ezer forintos ünnepi költségvetésből gazdálkodnak majd, ami hozzávetőleg 20 százalékos növekedés a tavalyi évhez képest. A többség (61%) tervez ajándékot vásárolni is, s átlagosan 47 000 forintot költene ajándékokra. Tavaly karácsonyhoz képest 56-ról 65 százalékra nőtt azok aránya, akik az aktuális havi jövedelmükből tervezik fedezni ezt a kiadást, 40 százalék megtakarításból, 7 százalék pedig hitelből is finanszírozza a szükséges összeget.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Lehet sokan örülnek neki, hogy hamarabb kopogtatott be a jó idő, de így az allergiások egy elég durva szezonra készülhetnek. Az sem kizárt, hogy sok új beteg fog megjelenni.
Sztárok
Az uralkodó rákbetegsége miatt a Mirror értesülései szerint rájött arra, hogy túl rövid az élet, ezért drasztikus lépést tervez, ami megváltoztathatja az egész királyi család életét.
Utazás
Az Egyesült Államok izraeli nagykövetsége pénteken figyelmeztette alkalmazottjait és családjaikat, hogy ne hagyják el Tel-Avivot és környékét, Jeruzsálem és Beér-Seva határát, miután Irán...