A kemény zöldségek és gyümölcsök közül a sárgarépa, a káposzta és a paprika esetében, ha a penészes részt legalább 2,5 cm vastagságban eltávolítjuk, a maradék még szintén fogyasztható. Ha azonban puha alapanyagokon látunk penészedést, akkor az egészet ki kell dobni. Ebben az esetben a puha ételeken lévő gombák valószínűleg sokkal messzebbre jutottak, mint ahogyan azt mi látjuk.
5/5
Fotó: Pinterest - illusztráció
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
A kemény zöldségek és gyümölcsök közül a sárgarépa, a káposzta és a paprika esetében, ha a penészes részt legalább 2,5 cm vastagságban eltávolítjuk, a maradék még szintén fogyasztható. Ha azonban puha alapanyagokon látunk penészedést, akkor az egészet ki kell dobni. Ebben az esetben a puha ételeken lévő gombák valószínűleg sokkal messzebbre jutottak, mint ahogyan azt mi látjuk.