Kényelem a babának, nyugalom a családnak - Ilyen a tökéletes pelenka

A Pampers nem csupán minőséget, de kényelmet is nyújt a babáknak. Nem mellékes szempont, hogy mama és papa is örülhet a Pampers Premium Care Pants bugyipelenkáknak, hiszen a derék résznél gumírozottak, ami segíti a baba öltöztetését és vetkőztetését is, így a pelenkázásnak nem feltétlenül kell rémálomnak lennie. (x)

A pelenkacseréről

A baba születését követően szinte csak a baba etetéséről, altatásáról és pelenkázásáról szólnak a mindennapok. A kezdő szülőknek fontos információ lehet, hogy az újszülöttek esetében akár napi 10-12 alkalommal is pelenkát kell cserélni. Ezért sem mindegy, hogy ez a procedúra mennyi időt vesz igénybe, hiszen a pelenkacserére fordított időt a kisbabánkkal is tölthetjük.

Fontos kérdés, hogy mikor kell pelenkát cserélni? Ezt meg lehet tenni etetés előtt, vagy után, minden olyan alkalommal, amikor a baba produkál valamit a pelenkába. Pelenkacserére szükség lehet a baba altatása előtt és a baba ébredését követően, illetve, ha valamilyen dolgunk akad, vagyis elmegyünk otthonról.

Egész napos kényelem a babának

A Pampers Premium Care Pants bugyipelenka puha anyagból készült, így a baba egész nap kényelmesen érezheti magát benne. A pelenka különlegessége, hogy három nedvességszívó csatornával rendelkezik, vagyis oly módon tartja magában a nedvességet, hogy közben a kisbaba érzékeny bőrét nem irritálja, azaz szárazon tartja a babapopsit, akár 12 órán keresztül is.

A pelenka légáteresztő anyagból készült, ami segíti elvezetni a nedvességet, így védve a baba bőrét. Ezen felül a pelenkába épített Micro Pearls mikrogyöngyök is szerepet játszanak a baba bőrének szárazon tartásában és az esetleges irritációk megakadályozásában. A Pampers Premium Care Pants bugyipelenka pihe-puha anyagból készült, amiben minden baba felszabadultan érezheti magát. A pelenka nagyon jól illeszkedik a babára, ezt pedig a derék és a combrésznél kialakított gumírozás segíti elő.

Mi sem egyszerűbb

A Pampers Premium Care Pants bugyipelenkával a pelenkázás többé nem lesz tortúra se a szülő, se a baba számára, Hogyan kell használni, cserélni? Első lépésként dugjuk be a két kezünket a lábnyílásokon keresztül és húzzuk szét a pelenka oldalait, majd bújtassuk át a baba lábait a két nyíláson. Ezután adjuk rá a babára a pelenkát oly módon, hogy a derék gumírozás a baba köldöke fölé kerüljön.

A megfelelő méret kiválasztása

A baba akkor fogja magát kényelmesen érezni a pelenkában, ha az pont az ő méretének megfelelő, azaz nem csúszkál rajta, és sehol sem szorítja. Gondoljunk csak bele, a baba nem tud szólni, ha valami kellemetlenség éri és magának sem tudja megigazítani a pelust, ha az nem kényelmes. A szülőnek kell tehát a megfelelő méretet kiválasztani és a babának a nyugodt mindennapokat, a biztonságot megteremteni. A webáruházban arról is fontos információt találnak a mamák és a papák, hogy egy bizonyos mérethez, milyen átlagsúly tartozik. Ezzel is megkönnyítve a szülőknek a gyors választást és döntést.

Pampers Premium Care Pants bugyipelenkák különféle méretben

Fotók: 123.com

Oldalak