Lifestyle

Nem találsz parkolóhelyet? Ez a módszer garantáltan segít

Sokan el sem hinnénk, hogy pusztán az agyunkkal mennyi problémára találhatunk megoldást. Az agykontroll az élet minden területén segít, még akár abban is, hogy a városban bolyongva végre parkolóhelyhez jussunk.

Az agykontroll csodája

„A Stanfordi Egyetem kutatói szerint elménk képességeinek csupán 2%-át használjuk ki” – olvasható a Magyar Agykontrollszervezet honlapján. Ha ez valóban igaz, az agyunk kapacitásainak megfelelő kiaknázásával olyan elképesztő változásokat érhetnénk el az életünkben, amelyekről még csak nem is álmodtunk.

Az agykontroll egy könnyen elsajátható önfejlesztő módszer, amivel elképesztő eredményeket érhetünk el

Az agykontroll egy olyan önfejlesztő módszer, amely segít abban, hogy gondolataink átformálásának segítségével javítsunk egészségi állapotunkon, fejlesszük magunkat, illetve elérjük hosszú vagy éppen rövid távú céljainkat. A módszer nagy előnye, hogy bárki számára nagyon egyszerűen elsajátítható.

Cikkünk folytatódik, lapozz.

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.