Lifestyle

Rettenetes titokra jött rá szerelme exével kapcsolatban a nő: összeroppant a fájdalom súlya alatt

A hölgy az interneten tárta a nagyközönség elé szívszorító történetét. Hosszú hónapokig azt hitte, élete szerelmét találta meg abban a férfiban, akivel 2022 őszén ismerkedtek meg. A közelmúltban azonban szörnyű felfedezést tett, mely aláásta idillikusan induló párkapcsolatukat.

Már azt hitte, hogy élete szerelmével találkozott össze

Torokszorító igaz történetről számolt be friss cikkében a Mirror. Egy fiatal nő végső elkeseredésében egy internetes fórumon számolt be arról, hogy tökéletesnek hitt párkapcsolata egyetlen másodperc alatt hullámvölgybe került. És hogy mi idézte elő ezt a hirtelen, ám annál drámaibb változást? Egyetlen, ám koránsem aprócska titok, melyet szerelme "elfelejtett" közölni vele. Lapozd fel galériánkat a teljes történetért!

Hősnőnk még 2022 októberében találkozott jelenlegi partnerével, akiről sokáig úgy hitte, ő lehet élete szerelme. A férfi azonban nemrég váratlan üzenetet kapott az exétől, melyben az állt, hogy a hölgy világra hozta közös gyermeküket. Történetünk hősnője azonnal összeroppant a hír hallatán.
Kattints a további képekért!

A 44 éves Chris fülig beleszeretett a 28 esztendős Savanába, környezetük azonban kezdetben nem nézte jó szemmel bimbózó románcukat. Nem, nem a korkülönbség miatt számítottak furcsa párnak: a társadalom zsigeri ellenszenvének okát egész máshol kell keresni.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.