Lifestyle

Lecsekkolta vőlegénye telefonját, elképesztő üzenetekre bukkant a nő: a férfi éveken át a bolondját járatta vele

Hősnőnk gondosan felépített élete egy nanomásodperc alatt tört ezernyi darabra.

Különös figyelmeztetés

Ha már felmerül a megcsalás gyanúja egy párkapcsolatban, az akár az egész szerelem jövőjét megpecsételheti. Ilyenkor jön az a szakasz, amit legszívesebben mindenki megspórolna magának: az örökös rettegés, féltékenykedés és gyanakvás, na meg persze a tengernyi módszer, mellyel az ember igyekszik fényt deríteni a szívében kételyt érlelő titokra. Az, hogy ez végső soron sikerül-e vagy sem, javarészt a véletlenen is múlik. A Mirror igaz történetének hősnője már 10 éve élt harmonikusnak és nyugodtnak mondható kapcsolatban a szerelmével, akivel nem is olyan régen el is jegyezték egymást. Az utóbbi időben azonban szomorú fordulat következett a kapcsolatukban: elhidegültek egymástól, néhány hetet külön is töltöttek, de valójában nem akarták elengedni egymás kezét. Ebben szerepet játszhatott az is, hogy van 3 közös gyermekük. A nő egy nap különös figyelmeztetést kapott az unokatestvére exfeleségétől. Lapozz, a történet csak most kezdődik!

Barátnője azt mondta a menyasszonynak, hogy a vőlegénye titokban regisztrált a Tinderre, és több nővel is flörtöl. Hősnőnk eltűnődött azon, mit is tegyen e zsenáns helyzetben.
Kattints a további képekért!

Az ifjú menyasszony váratlan dilemmával szembesült az esküvője előszobájában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.