Lifestyle

A Facebookot pörgette a nő, amikor sokkoló fotókat talált a szerelméről: azonnal eleredtek a könnyei

Pedig azt hitte, élete szerelmére bukkant rá: az ötvenes éveiben járó férfi igazi úriemberként viselkedett vele, a tenyerén hordozta, és minden létező szempontból megbízhatónak tűnt.

Kettős élet

Most következő igaz történetünk hősnője joggal érezhette úgy, hogy végre rátalált a szerelem abban az ötvenes éveiben járó férfi képében, aki elhalmozta kedvességgel, szeretettel, valódi úriemberként viselkedett vele, és még az ágyban is korát meghazudtoló szenvedélyességről tett tanúbizonyságot. A párkapcsolat egy ideig tényleg mesébe illőnek tűnt, csakhogy a nő - a vakvéletlennek köszönhetően - végül ráébredt, hogy szerelmének van egy másik, titkos élete is. A hajmeresztő titok "a Facebooknak köszönhetően" derült ki.

A nő épp a Facebookot pörgette, amikor szembejött vele pár fotó, melyen a szerelme egy idegen hölgy társaságában pózol. Kiderült, hogy a felvételeken a gátlástalan férfi felesége szerepel.
Kattints a további képekért!

A menyasszony a vőféllyel lépett félre az esküvő előtt. A vérig sértett vőlegény fondorlatos bosszút forralt.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Lifestyle
Utazás
Június 16-án este a Hold szoros együttállásba kerül a kékes színű Spica csillaggal, a jelenséget pedig szabad szemmel is meg lehet majd figyelni az égen – közölte a Svábhegyi Csillagvizsgáló az MTI-...
Lifestyle
A buggyantott tojás elkészítése sokak számára kihívást jelent, most azonban egy olyan zseniális trükk terjed a neten, amit neked is érdemes kipróbálnod, ha a tökéletes végeredményre vágysz.
Sztárok
Noha II. Erzsébet brit királynő és Fülöp edinburgh-i herceg házassága tökéletesnek tűnik az utókor számára, a 2021-ben, századik életévében elhunyt herceg több évtizedes frigyük alatt nem mindig...