Lifestyle

Ki passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed alapján? Most megtudhatod!

Lássuk, a csillagjegyed alapján kit szán neked a sors! Ha szingli vagy segíthet megtalálni a legjobb választást, ha párban élsz, megtudhatod, a megfelelő partner mellett vagy-e.

Bak (XII.22. - I.20.)

Elemed: föld

Szerencseszíned: fekete

Aki a legjobban illik hozzád: Bika és Szűz. Egy Szűzzel közös célokat tudtok kitűzni, míg egy Bika ugyanúgy fontosnak tartja a pénzt és a biztonságot, mint te.

Akitől tartózkodj: Oroszlán. Túlságosan dívásak a te ízlésednek.

Vízöntő (I.21. - II.20.)

Elemed: levegő

Szerencseszíned: kék

Aki a legjobban illik hozzád: Nyilas és Ikrek. Egy Nyilas pont annyira szereti a társaságot, mint te, így a közös életetek élményekben gazdag és izgalmas lesz. Egy Ikrekkel pedig rendkívül bájos csapatot alkotnátok, az összes barátotok csodálná, mennyire összeilletek. A hálószobában sem lenne egyáltalán gond.

Akitől tartózkodj: Szűz. Úgy érezheted, hogy a szabálykövető természetük megakadályoz téged abban, hogy önmagad legyél.

Halak (II.21. - III.20.)

Elemed: víz

Szerencseszíned: mályva

Aki a legjobban illik hozzád: Rák és Skorpió. A Rák táplálja álmodozó lelkedet, kiegészít és beburkol, mint egy meleg takaró. Egy Skorpióval első látásra egymásba szerettek, és nem csak mélyen éreztek, hanem egy kis sötétség is van bennetek.

Akitől tartózkodj: Mérleg. A Mérleg nyugalomra vágyik, amit a te érzékenységeddel nem fogsz tudni megadni neki.

Kos (III.21. - IV.20.)

Elemed: föld

Szerencseszíned: piros

Aki a legjobban illik hozzád: Oroszlán és Nyilas. Ők az ideális társ számodra, mert csak nekik kettőjüknek van elég energiájuk ahhoz, hogy lépést tartsanak veled. Egy Oroszlánnal megoszthatod a külvilág feléd irányuló figyelmét, egy Nyilassal pedig az ágyban lehetsz szuper.

Akitől tartózkodj: Halak. Túl szentimentálisak számodra.

Oldalak

Lifestyle
Recept
Nincs is jobb egy meleg napon egy hűsítő Aperol spritznél. Nem kell ám koktélbárba menned ahhoz, hogy igyál egyet, hiszen otthon is pofon egyszerűen el tudod készíteni.
Lifestyle
A 28 éves fitnesz influenszer élete legkínosabb pillanatáról rántotta le a leplet - ennél rosszabbat tényleg nehéz elképzelni.
Lifestyle
Szeretek a szavakkal játszani, és ahogy leírtam ezt a címet, feltűnt, hogy az el-altatniban benne van, hogy el. Tőlünk el, vagyis a távolítás. A fel-tölteniben pedig az emelés, akár a felemelés a...