Lifestyle

Meg fogsz döbbenni: Ez lett 2020 hivatalos színe

Meglepő végeredmény született, de egyáltalán nem bánjuk.

Leleplezzük a nagy titkot

A Pantone Színintézet 2000, azaz az ezredforduló óta minden egyes esztendőben megválasztja az év színét. Az a színárnyalat, melyet a patinás intézmény "a legjobbnak" nyilvánít, minden esetben alapjában határozza meg a következő évet - a divattól kezdve a lakberendezésen át egészen az alkalmazott művészetekig minden fontos iparágban dominánssá válik. Nem lesz ez másképp jövőre, 2020-ban sem. A Pantone Színintézet már elő is állt a verdikttel: közhírré tették, hogy huszadik alkalommal mely színre esett a választásuk. Mi pedig most leleplezzük a nagy titkot, tartsatok velünk!

Lapozz tovább, cikkünk folytatódik!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.