Otthon fotót nyomtani legalább olyan trendi, mint projektorral tévézni!

Fotónyomtatás otthon, bolti minőségben? Irodai nyomtatás egyszerűen és környezettudatosan? Tényleg a projektor az új TV? Németh Csilla, az Epson marketing vezetője segített a kérdések megválaszolásában. (x)

Pár éve még inkább sorban álltunk a bolti fotónyomtatásnál, ha szerettük volna az összes bulis, családi, állatos vagy épp kirándulós képünket kinyomtatni. Ma már nagyon jó otthoni megoldások is vannak, és tényleg minden pillanat életre kelhet, így van?

Annak ellenére, hogy szeretjük a képeinket digitálisan tárolni, szerkeszteni, valahogy sokkal jobban megmaradnak velünk az élmények, ha kinyomtatjuk azokat. Sokan ezért továbbra is a papíralapú fényképekben bíznak. Gondoljunk bele, mennyivel családiasabb az otthonunk, ha a nappaliban, vagy épp a konyhában a polcokon és a falakon kedves emlékeinket őrizzük.

Az Epson idén két fotónyomtatót is ajánl, melyek az otthoni fénykép kedvelők számára minőségi és gyors nyomtatást tesznek lehetővé. Sőt, ha épp a nappaliban egy A3-as méretű fotó mutatna jól, az EcoTank L7180-as készülékkel ez is lehetséges. Anyukaként tudom, hogy a gyerekek rajzait szeretjük eltárolni és később elővenni. Az FF-680W szkennerrel ez megoldható, ahogy régi fotók mellett más emlékeket őrző dokumentumokat is digitalizálhatunk gyorsan és a kiváló minőségben.

Ha már nyomtatás, mit ajánl az Epson irodák számára?

Ahány iroda, annyi féle megoldásunk van, ebből mindenki megtalálhatja a munkahelye számára legmegfelelőbbet, nyilván figyelembe véve a kapacitás igényt. Vannak nagy irodák számára tervezett ún. multifunkciós nyomtatóink, ilyen a legújabb WorkForce Enterprise, a kisebb vállalkozások számára inkább a többfunkciós Workforce Pro modelleket ajánljuk.

De hadd mondjak egy példát! A TPE Tanácsadó Kft. által franchiseként működtetett Freshland központjában dolgozó 5 fős csapat például kezdetben csak egy nyomtatót használt. Aztán a feladatok bővülésének köszönhetően egyre nagyobb igény lett az irodán belüli színes marketinganyagok, tervrajzok, oktatási anyagok és egyéb dokumentumok nyomtatására - ehhez már egy nagyobb, A3-as nyomtatást is biztosító készüléket ajánlottunk nekik.

Elsődleges szempont volt a számukra, hogy a már öt működő éttermüknek kiváló minőségben és alacsony költséggel juttathassák el a receptkönyveket, nyitva tartás táblákat, promóciós anyagokat, és ami talán a legfontosabb, hogy naprakészek lehetnek, hiszen azonnal ki tudják szolgálni az éttermekben felmerülő igényeket.

A nyomtató hasznos munkatárs! Nézd meg a TPE Tanácsadó Kft. mozgalmas mindennapjairól készült kisvideót!

Térjünk át a projektorokra, a másik „kötelező bútordarab” az irodákban. Ugye először az irodai prezentációk jutnak eszünkbe róluk, pedig ma már egyre trendibb otthon projektorral tévézni.

Igen, ez így van. Azt tapasztaljuk, hogy sokan nem is tudják, hogy projektorokkal milyen távlatok nyílnak az otthoni szórakozásban. Szinte csak egy nagyobb, szabad falfelület kell a vetítéshez, és indulhat a film! És mennyivel könnyebb elhelyezni a lakásban bárhol, mint egy nagy tévét.

Azok számára is tudunk megoldást, akiket a kábelek zavarnak: egyes készülékeink közvetlenül a falhoz illesztve is gyakorlatilag szinte moziélményt nyújtanak, már csak a popcorn kell. A lézerprojektornak köszönhető nagy képernyő - tegyük hozzá, hogy egy televíziónál nagyságrendekkel nagyobb méretben - klasszul összehozza a családot és a barátokat, gondoljunk csak a közös film- vagy meccsnézésekre. Sőt. Kevesen tudják, hogy a projektorok játékkonzolokhoz is csatlakoztathatók, úgyhogy a játék rajongók se maradnak ki a közös élményekből.

Oldalak