Lifestyle

Ismét elmarad az ősz? Afrikai hőhullám éri el Magyarországot, nem hiszed el, milyen nyárias idő vár ránk: Ekkor érkezik meg hozzánk

A frontérzékenyek készüljenek megfelelő mennyiségű fejfájáscsillapítóval, mert ez a naponta változó időjárás teljesen kikészítheti a szervezetüket.

Novemberi nyár?

Az Atlanti-óceán felől ciklonok érkeznek Európa jelentős része felé, ami napokig blokkolja majd a hideg levegőt és a hideg ciklonokat is. "Míg a keletre elhelyezkedő légörvények nem gyakorolnak a középső területekre jelentős hatást, az óceánon kialakult ciklonok előoldalán afrikai eredetű meleg levegő érkezik és vonul egészen északra a skandináv térségig.
Ennek köszönhetően a hónap utolsó napjaiban az átlagnál mintegy 8-15 fokkal melegebb lesz Európa jelentős részén. Spanyolországban és Franciaországban a maximumok 28-33 fok között tetőzhetnek, de Németországban és Olaszországban is 26-27 fok lesz" - írja a Metkep.hu.

Lapozz, ha érdekel, mi lesz Magyarországon!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Az influencerek már évek óta meghódították Magyarországot is, fiatalok és bizony, felnőttek ezrei, százezrei rajonganak egyik-másik véleményvezérért.
Sztárok
Bogdán Blanka, aki több mint egy éve az Egyesült Államokban él, keveset bíz a képzeletre vérpezsdítő fotójával.
Lifestyle
Közös akcióban értek tetten egy facebookos tűzifa-csalót a Nógrád Vármegyei fogyasztóvédelmi hatóság és a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei - közölte a hivatal az MTI-vel...