Lifestyle

Megdöbbentő hibát követett el az orvos: a mulasztásra csak a halottszállítók jöttek rá

Az otthonához hívták ki az orvost: a 74 éves férfi halálát a szakember meg is erősítette, természetes halált halt a jelentése szerint. Ezek után pláne megdöbbentő, ami történt.

Tragédia

Felfoghatatlan, ami nemrégiben történt a lengyelországi Skarżysko-Kamienna városában, Varsótól mintegy 140 kilométerre délre - írja a TWN.hu. A lap cikke szerint egy nő az édesapját ment meglátogatni, a férfi azonban egy takaróba burkolózva feküdt az ágyon, nem adott életjeleket. A nő azonnal hívta a rendőrséget. A Super Express című lengyel bulvárlap értesülései szerint a bácsi nagyon beteg volt, a helyszínre kihívott orvos meg is állapította, hogy a 74 éves úr az idős kora miatt hunyt el, szokatlan dolgot nem tapasztalt. A temetkezési vállalat munkatársai azonban igen - és ez a rendőrökre nézve is igen kínos!

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Sztárok
Zsédenyi Adrienn, azaz Zséda mélyen magába zárkózott, és nem akart mesélni a válásáról. Most úgy döntött, itt az idő megnyitnia az érzéseit mások előtt.
Utazás
A Wolt cég egyik biciklis futára nem igazán féltette az életét. Alaposan áthágott néhány KRESZ-szabályt, és másokat is veszélyeztetett.
Sztárok
A népszerű műsorvezető a Balázsék szerda reggeli adásában árult el érdekes "kulisszatitkot" a Liverpool futballistájáról.