Őrült teória látott napvilágot a Titanickal kapcsolatban: hihetetlen dolgot állítanak Jackről

A romantikus tragédia valójában egy sci-fi lenne? Elképesztő teória látott napvilágot a filmmel kapcsolatban, amely teljesen új megvilágításba helyezi a főszereplő, Jack küldetését.

Jack időutazó lenne?

Ki ne ismerné a Titanic elsüllyedéséről szóló monumentális romantikus drámát, amely a hajó két utasa - Rose és Jack - románcára, valamint a végzetes jéghegybalesetig vezető szerelmi kapcsolatukra összpontosít? Noha James Cameron 11 Oscar-díjat bezsebelt filmjének története narratív értelemben egyértelmű, ez nem jelenti azt, hogy ne lennének benne olyan momentumok, amik teret adhatnak elgondolkodtató és néhol felháborító elméleteknek. Nemrégiben egy újabb elképzelés járta be az internetet, amely szerint Jack Dawson valójában egy időutazó. Egyesek szerint kifejezetten Rose-t akarta megmenteni, akiről később olvashatott. Mások azt mondják, biztos akart lenni benne, hogy a Titanic valóban elsüllyed, máskülönben eléggé összekuszálódott volna az a bizonyos téridő kontinuum. Megint mások szerint valójában Rose busás vagyont érő nyakékére fájt a foga, csak épp a sors és az érzelmek közbeszóltak. Bár az ötletek első hallásra elég valószínűtlennek tűnnek, sok olyan következetlenség van a filmben Jack párbeszédét és stílusát tekintve, amik akár magyarázatul is szolgálhatnak az őrült teóriákra. Kíváncsi vagy, mik lehetnek ezek?

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik!

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Lifestyle
A hagyományoknak megfelelően idén is a Herendi Porcelánmanufaktúra készítette el a magyar futam nyertes trófeáit.
Lifestyle
Az időzítés jelentős hatással lehet a szervezet működésére és az általános egészségi állapotra.
Fashion&Beauty
Természetes, ha a klasszikus farmernadrágok mellett nyárra könnyedebb és friss stílusokra vágyunk, amelyek kényelmesek és sokoldalúak, ideálisak a meleg napokra. Íme a legtrendibb fazonok!