Őrületes házi megoldás, hogy az elszíneződött ruhád, vagy a lepedőd ismét ragyogjon

Rengeteg mosási hack terjeng az interneten, de ezt most egy igazi szakértő osztotta meg, ráadásul nem kerül egy vagyonba.

Gyakorlatilag otthon máris belefoghatsz

Készülhetünk a gyakoribb mosásra, mivel beköszöntött a nyár. A hőségben a ruhaneműket hamarabb át tudjuk izzadni, és a szabadidős tevékenységek során gyakrabban is koszolódnak.

A nyári ruhatár előkészítésekor válogassuk ki azokat a darabokat, amelyeket biztosan viselni fogunk. Nem árt ilyenkor nekik egy frissítő mosást csinálni, ahogyan a vékonyabb nyári lepedőknek, vagy ágyneműknek is.

Sok mosási hack terjeng az interneten, de most olyat mutatunk a galériánkban, amitől biztosan eldobod az agyad.

A nyár innentől megköveteli, hogy elővegyük a világosabb színeket. A legpraktikusabb persze a fehér, amiben nem lehet meggyulladni.
Kattints a további képekért!

A mosógépben történő mosás valóban hatékony és gyors módja lehet annak, hogy tisztán tartsuk kedvenc cipőinket – azonban fontos, hogy néhány lépést betartsunk annak érdekében, hogy lábbelijeink ne sérüljenek a folyamat során!

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Sztárok
Egy szakértő szerint Meghan Markle és Harry herceg számára nagyon fontos, hogy fenntartsanak olyan királyi családi hagyományokat, amelyek gyermekeik, Archie és Lilibet érdekeit szolgálják.
Lifestyle
A nyár közeledtével mindig többekben merül fel a vágy, hogy egy kis testmozgással előcsalogassák addig elrejtett hasizmaikat. A legjobb pedig, hogy nem is kell túlzottan megerőltetned magad ehhez!
Lifestyle
A szúnyogok csapkodása helyett inkább ültess és hagyd, hogy a növények végezzék el munkát helyetted!