Lifestyle

Ismert színész esett a háború áldozatául: hazájáért harcolt az Irpiny bombázásakor elhunyt Pasha Lee

Pasha Lee az orosz-ukrán háború első napján bevonult a seregbe. A 33 éves ukrán színész és tévés személyiség egy nappal a halála előtt még a közösségi oldalán posztolt a frontról, másnap az orosz bombázás áldozata lett, miközben Irpiny városát védte katonaként.

Elhunyt Pasha Lee

Hősi halált halt az ukránok egyik ismert színésze és televíziós személyisége, miközben katonaként védte Irpiny városát. Pasha Lee mindössze 33 éves volt. A 24.hu a Deadline forrásaira alapozva megírta, hogy Lee múlt héten, az orosz támadásokat követő első napon csatlakozott az ukrán hadsereghez. A Kijevhez közeli Irpiny védelmére vezényelték ki, itt vesztette életét vasárnap az orosz bombázásban.

A színész többször posztolt a katonai szolgálatról Instagram-oldalára, utoljára szombat este, a halálát megelőző napon. Végig bizakodó volt a harcokkal és Ukrajna jövőjével kapcsolatban. Lee a 2019-ben bemutatott Zustrich odnoklasnykiv (magyarra fordítva Osztálytársak találkozása) című vígjátékban aratott nagy sikert, de keresett szinkronszínész is volt, többek közt Az oroszlánkirály és A hobbit szinkronizálásában is részt vett, emellett az egyik kereskedelmi csatorna műsorvezetőjeként is dolgozott. Színészként legutóbb 2021-ben egy ukrán sorozatban, a Provincialban tűnt fel.

Az ukrán nőknek a mai napon minden bizonnyal nem a nőnap jár elsősorban a fejében, hiszen az életüket féltve kénytelenek elmenekülni hazájukból. Ezt kívánja egy menekült asszony a nemzetközi nőnap alkalmából minden nőtársának.

Leadfotó: instagram.com/pashaleeofficial

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Csütörtök este lezajlott az Anya jól van (?) konferencia, amit a Femcafe és a P&A Productions az anyai kiégés prevenciójának és megsegítésének érdekében hozott létre. Az eseményre elfogadta...
Lifestyle
Nincs annál kellemetlenebb, mikor a legnagyobb szükség idején az embernek lövése sincs arról, hogyan kell használnia a vécét.
Fashion&Beauty
Amikor bekukkantunk egy nő szekrényébe, valószínűleg rengeteg farmernadrágot találunk, melyeken mind más és más méret van jelezve, mégis ugyanolyan jól állnak a gardrób tulajdonosának. Vajon miért...