Örökbe fogadnál egy cicát vagy egy kutyát? Dönts felelősséggel!

Több mint 150 négylábúnak keres gazdát a Rex Kutyaotthon Alapítvány.

Idén is lesz "Négylábú szeretetfutár"

Elindult a Rex Kutyaotthon Alapítvány blogja

Imádod az állatokat, és szeretnél többet tudni róluk? Esetleg tenni is szeretnél értük? Akkor látogass el az Állatsziget blogra - kattints ide a cikkekért!

Az ünnepek közeledtével az érzelmek nagyobb szerephez jutnak a mindennapjainkban, és ilyenkor több menhelyi állat talál gazdára. Az idén 25 éves jubileumát ünneplő Rex Kutyaotthon Alapítvány „Négylábú szeretetfutár” kezdeményezésének célja, hogy megfontolt döntést hozzunk ebben az érzelmileg felfokozott helyzetben is.

Segítség a felelősségteljes döntéshez

A karácsony közeledtével sokan érzik úgy, hogy szívesen megosztanák a készülődés örömét egy négylábú családtaggal. A Rex Alapítvány ünnepi programja abban segít, hogy felelősségteljes döntést hozzunk. Vagyis olyan társat válasszunk magunk mellé, aki hosszútávon is a család teljes jogú tagja maradhat. Ennek érdekében a leendő gazdi decemberben még az átlagosnál is komolyabb tanácsadásban részesül az alapítványnál.

Az érdeklődők a „Négylábú szeretetfutárokról”, vagyis az alapítvány gazdira váró kutyáiról és cicáiról – részletes leírást kapnak, melyből megismerhetik az állat élettörténetét, valamint főbb tulajdonságait. A leendő gazdinak a Rex Alapítvány újpesti állatotthonában zajló személyes interjú is segít abban, hogy egy életre válasszunk társat, nem csak karácsonyra. Emellett az alapítvány december folyamán praktikus Rexes ajándékcsomaggal könnyíti meg az új családtag befogadását.

Lapozz, a cikk folytatódik a következő oldalon!

Fotók: Rex Alapítvány

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!