Lifestyle

A szakértő szerint az orosz vezetés tudatosan alázta meg a nyilvánosság előtt Orbán Viktort - Videó

Rácz András Oroszország-szakértő a saját Facebook-oldalán tett érdekes észrevételeket a keddi Orbán-Putyin-találkozóval kapcsolatban.

Zavarba ejtő videót hozott nyilvánosságra a Kreml

A héten Orbán Viktor magyar kormányfő is részt vett a pekingi gazdasági fórumon, ahol többek között Vlagyimir Putyin orosz elnökkel is találkozott. A Kreml nemrég nyilvánosságra hozott egy videót, ami az ismert Oroszország-szakértő, Rácz András szerint a legkevésbé sem előnyös a magyar miniszterelnökre nézvést. Rácz szerint egyáltalán nem véletlen, hogy az orosz vezetés épp ezt a felvételt publikálta.

"Valamilyen, számomra ismeretlen okból Orbán folyamatosan, idegesen izeg-mozog, láthatóan képtelen egy helyben maradni. Összességében eléggé aggasztó, ahogyan viselkedik. Semmi sem kényszerítette az orosz vezetést, hogy pont ezt a felvételt közöljék. Mégis ezt választották, látványosan megalázva ezzel a magyar miniszterelnököt" - írta a felvétel kapcsán a saját Facebook-oldalán Rácz.
Kattints a további képekért!

Orbán Viktor magyar miniszterelnök tudja, hogyan kell kitartóan kiállni az érdekeiért - jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a Rosszija 1 orosz tévécsatornának, kettőjük pekingi tárgyalását követően.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle