Lifestyle

Te lemondanál önként a szexről? Ezért teszik meg egyre többen

Mi lehet annak az oka, hogy napjainkban egyre több egyedülálló nő dönt az önkéntes cölibátus mellett? Okok, amiért a szingli nők felhagynak a nemi élettel.

Cölibátus szindróma

Szexközpontú társadalomban élünk, és ha akarnánk sem tudnánk elkerülni a témát, mert mindenhol körülvesz minket. Az viszont, hogy mi történik zárt ajtók mögött, mindenkinek a magánügye. Többségünknek a szexre alapvető emberi igénye van, hiszen az ember társas lény, az érintés, a fizikai közelség pedig pozitív hatással van nemcsak testi, de mentális állapotunkra is. Lehet azonban szex nélkül élni, talán ezért is dönt sok egyedülálló nő manapság az önmegtartóztatás mellett. A jelenséget cölibátus szindrómának is nevezik, mert egyre elterjedtebb a szinglik között, hogy tudatosan döntenek úgy, mindenféle testi örömről lemondanak egy időre. Fontos azonban megjegyezni, hogy a jelenség nem egyenlő az aszexualitással. Itt pusztán arról van szó, hogy az illető, bármennyire is kívánja a szexet, önként lépi meg, hogy bizonyos ideig nem létesít szexuális kapcsolatot. Mi oka lehet erre? Részletek a galériában!

Nyugalom – Sok nőnek jobban bejön a szexmentes élet, mint az állandó csalódás. A randizgatás fárasztó, a lehetséges partnerek kiszámíthatatlanok, sőt, lelkileg is kevésbé megterhelő, ha nem cserélgeti az ember a partnereket.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Pixabay

Oldalak

Ez a tartalom olyan elemeket is tartalmazhat, amelyek a hatályos jogszabályok kategóriái szerint kiskorúakra károsak lehetnek. Ha azt szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!
A javasolt szűrőprogram ide kattintva elérhető.
Lifestyle
Sztárok
Merle Oberon nézők millióinak szívébe lopta be magát, de a filmszakma is rajongott érte, köszönhetően fantasztikus tehetségének, no és persze lehengerlő szépségének. Sorsa végül mégis úgy alakult,...
Sztárok
Barbara Wussow a nyolcvanas években A klinika című sorozatban nyújtott alakításának köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A színésznő már a hatodik X felett jár, de még mindig remek formában...
Lifestyle
Az egyetemista lány másnaposan fedezte fel, hogy valami egészen fantasztikus dolgot kreált. A fiatal feltaláló egy vagyont keresett a nem mindennapi ötlettel.