Lifestyle

Mindenkit meghatott a fiatal olasz nővér posztja, aki a koronavírusról írt

A lány kifejtette, bár fél a vírustól és attól, hogy megbetegszik, büszkén megy dolgozni, hiszen szükség van rá.

Olaszországban rossz a helyzet

Mint tudjuk, Kína után leginkább az olaszokat érinti a koronavírus járvány. Az országban eddigi adatok alapján több mint 800-an haltak meg és a fertőzöttek száma is magasan 10 ezer fölött van. A helyiek komolyan veszik a problémát, az illetékes szervek nemrég bejelentették, hogy bezártak az éttermek is, gyakorlatilag csak a gyógyszertárak és a boltok vannak nyitva, így is próbálják megfékezni a betegséget. A minap egy fiatal nővér írt egy hosszabb Instagram-posztban arról, milyen súlyos a helyzet Olaszországban. A lány kifejtette, hogy bár ő maga is tart attól, hogy elkapja a koronavírust, mindennap bemegy dolgozni és büszke a munkájára. A bejegyzését több mint 750 ezer ember lájkolta már, mindenkit meghatott a beszámolója.

Cikkünk folytatódik...

Oldalak

Video Tóth Andi ekkor térne visssza az énekléshez
Lifestyle
Lifestyle
Valószínűleg te is sokszor hallottad már, milyen fontos a folyadékbevitel a nyári hőségben, de gondoltad volna, hogy az sem mindegy, milyen ételeket fogyasztasz ilyenkor?
Sztárok
A nyár végén már meg is születhet Justin és Hailey Bieber első közös gyermeke. Előbbi már jó ideje hangoztatta, hogy szeretne egy babát.
Sztárok
A TV2 még nem erősítette meg a pletykákat, de többen már elkezdték kisakkozni, hogy kik lehetnek majd a Farm VIP szereplői.