Ennyit költenek a magyarok telefonra, meglepő eredmény született

Ma már tényleg fontos, hogy megbízható okostelefon legyen a zsebünkben, de a magyarok azért emiatt nem hajlandóak csillagászati összegeket elkölteni.

Kezdünk arról is leszokni, hogy minden évben lecseréljük a telefonunkat

Az IBM Simon Personal Communicator 1994 augusztus 16-án mutatkozott be az Egyesült Államokban. Gyakorlatilag ezt tartják a világ első okostelefonjának, bár a kifejezést akkor még nem használták hivatalosan.

Igazából nincs is egyértelmű meghatározás arra, hogy mit nevezünk okostelefonnak. Sokak szerint egy miniatűr számítógép, ami telefonként is képes működni.

Egy okostelefon ma már tényleg kerülhet annyiba, mint egy őrületesen erős laptop. A galériánkban megmutatjuk, hogy a magyarok szerint érdemes-e erre költeni!

A magyarok nem csak az élelmiszereknél, de a technikai eszközöknél is elkezdtek kicsit tudatosabban vásárolni.
Kattints a további képekért!

Ráadásul egy őrülten vékony akkumulátorral beszélünk. A technológia mindig fejlődik, és most ismét jó irányba haladunk a jövő felé.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Visszatérés a munkába kisgyerek mellől - tippek a szakértőtől
Egészség
Bár az ecetes és a citromos víz rendkívül népszerű a diétázók körében, jobb elővigyázatosan és óvatosan fogyasztani ezeket az italokat, ugyanis nagy veszélyeket tartogathatnak egészségünkre nézve.
Sztárok
Apák napja alkalmából Katalin megosztott egy friss fotót, ahol Vilmos látható három gyermeke társaságában, ám a kép sokkal többet üzen, mint azt egyesek gondolnák.
Lifestyle
Szakértői tippek a fájdalmas napégés enyhítésére és a hámlás megelőzésére.