Lifestyle

Ezt az 5 dolgot a férfiak 99%-a ijesztőnek találja egy nőben: rád hány jellemző ezek közül?

Ha jobban belegondolsz, lehet ebben valami. Vagy csak képzeld el a helyzetet fordítva, és máris másképp látod majd a férfiak helyzetét.

Randik

Korábban a TWN.hu cikkéből derült ki, mik azok a dolgok, amik végzetesek is lehetnek, ami az első randit illeti. A nők ugyanis elkövethetnek olyan alapvetők hibákat, amelyek meg is pecsételik a sorsukat. Az első randiknak talán a legfőbb kérdése ugyanis az, hogy lesz-e folytatás. Ha tehát a nagy szerelemről álmodozol, akkor az első találkát kell sikeresen abszolválnod, és bizony nem árt, ha biztosra mész. Természetesen nem csak a stílusodnak kell stimmelnie, de több olyan apró dolognak is, ami életben tartja a reményt. Azonban ha már zsákban a fickó, akkor is el lehet rontani mindent. Vannak ugyanis olyan dolgok, amiktől a falra másznak a férfiak.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Vilmos szívében egyetlen lánya igencsak különleges helyet foglal el, ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint az imádni való becenév, amit a herceg adott Saroltának.
Sztárok
Brigitte Macron rendre elkápráztatja a világot stílusos szettjeivel, melyeknek hála a francia first lady simán letagadhatna akár 10 évet is a korából.
Lifestyle
Aligha akad olyan eszköz, amivel 100 százalékos biztonsággal megelőzhető egy autólopás, ugyanakkor érdemes megismerni a rablók módszereit, hogy felismerjük, ha esetleg belefutnánk egy csapdájukba....