Éld meg a nőiséged mozgás közben is: Csajos sportok várnak a FitBalance-on

A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód jegyében megrendezett eseménye. Számtalan lehetőség lesz a mozgásra az egész napos rendezvényen, a női mozgásformák pedig különösen nagy hangsúlyt kapnak ezúttal.

FitBalance - A Magyar Sport Fesztiválja

A 2019-ben megújult Fitbalance-on a legnagyobb nevű trénerek gondoskodnak arról, hogy megmozgassák azokat, akik kilátogatnak a Magyar Sport Fesztiváljára, május 4-én a Papp László Sportarénába. A számos látványosság és szolgáltatás mellett rengeteg sportág kipróbálására nyílik lehetőségük a vendégeknek. Idén külön női, sportfashion és gasztro zónával is várják az érdeklődöket, itt a szakemberek tanácsadással segítenek a hozzájuk fordulóknak.

Csajosan a bomba alakért!

Aki a színes, nagyszabású eseményen szeretne tenni a szép alakért és az egészségéért, az megannyi program közül válogathat. Délelőtt például az érdeklődők részt vehetnek a női egyensúly jógán, ahol elsajátíthatják az alap jógagyakorlatokat, megtudhatják milyen jótékony hatással vannak azok a nőiségre és az egészségre. A nőiesség egész nap előtérben lesz, a jóga után frissítő program lehet például a BeautyRobic, egy új edzésforma, ami kecses és szexi mozdulatokkal segíti a hatékony alakformálást. Ha mindig vonzottak a különleges edzésformák, de a nőies oldalad megélését is fontosnak tartod, akkor most itt az ideje, hogy megismerkedj a rúdfitnesszel. Ebben Floch Detti lesz segítségedre.

A testi és lelki egészség összekapcsolása kifejezetten fontos. Aki az ilyen komplex mozgásformákra is nyitott, mindenképpen próbálja ki a BodyArtot. Ez a sport a gyógytorna és a jóga gyakorlatait kapcsolja össze, miközben megmutatja a helyes légzéstechinkát is, ezzel összhangba hozva a relaxációt és az edzést. Nagy Anna jógaoktató, sok magyar sztár kedvenc instruktora is várja majd e sport szerelmeseit, és bevezti az érdeklődőket az élénkítő, mégis megnyugtató mozásforma a titkaiba.

Utazzon kedvezményesen a FitBalance Arénára!

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt 2019. május 4-én megrendezésre kerülő FitBalance Aréna rendezvényre 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a teljes árú menetjegyek árából Budapest-Keleti, Budapest-Nyugati, Budapest-Déli, Zugló, KőbányaKispest, Kőbánya felső és Kelenföld állomásokra. Részletek itt!

Babás edzés

Az anyukák véletlenül se hagyják otthon a gyerkőcöket, hiszen számukra is akadnak páros programok a szombati rendezvényen. Délelőtt egy szuper baba-mama jógán lehet majd részt venni, később pedig Tánczos Lilla sportoktató lát el minden kedves kismamát és érdeklődőt tanácsokkal. Sőt, Lilla edzést is tart majd: itt a résztvevők megtudhatják hogyan edzhetnek hatékonyan otthon, kisbabával együtt.

Szeretettel várják a látássérülteket is

Az egésznapos rendezvényen a látássérülteknek is akadnak programok, a Látássérültek Szabadidős Sportegyesülete jóvoltából. Részt vehetnek showdownon, azaz vak ping pongon, illetve lehetőség lesz a tandem bicikli használatára is.

A FitBalance Magyarország vezető fitnesz, aerobik, spinning, valamint az egészséges életmód jegyében megrendezett eseménye. A sport mellett a megújult programon a divat és a szépségápolás is előtérbe kerül, illetve rengeteg változatos program közül válogathatunk.

Leadfotó:123rf.com, Kép: instagram.com/tanczoslilla

Oldalak

Szólj hozzá Te is!