Eltűnik a Netflix ezekről az okostévékről, vajon a tied is köztük van?

A Netflix már nem lesz elérhető többé ezeken az eszközökön.

Elindult a visszaszámlálás

A Netflix a többi streamóriáshoz hűen igyekszik erősen kezdeni a 2024-es évet, és már január elejétől ontja magából a friss filmeket és sorozatokat. Hogy mit érdemes darálni, azt ide kattintva tudjátok megnézni!

Az elmúlt években az új előfizetők megnyerése és a régiek megtartása is nehéz feladattá vált a Netflix számára, mivel azért Magyarországon is elég nagy a konkurencia. Ha mindenre előfizetnénk az már elég húzós lenne a pénztárcánknak, épp ezért kezd ismét divatba jönni a torrentezés is.

Ettől függetlenül a Netflix jól muzsikál. Tavaly júliusban például már a regisztrált felhasználók mintegy 23 százaléka választotta az olcsóbb, reklámokkal támogatott csomagot.

Közben a Netflix azonban jó néhány tévéről el fog tűnni, de hogy melyek ezek, az a galériánkból kiderül!

A technikai fejlődés elkerülhetetlen. Ezért is történik meg az, hogy egyes okostévéken és Blu-Ray készülékeken már nem lesz elérhető a Netflix. A visszaszámlálás elkezdődött, és tényleg nincsen sok hátra.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: Flickr

Oldalak

Video Interjú Jakupcsek Gabriellával
Egészség
Az utóbbi évtizedekben egyre több bizonyíték mutat rá, hogy a környezetünkben található vegyi anyagok, az úgynevezett endokrin környezetszennyezők, komolyan veszélyeztetik testünk hormonális...
Egészség
Járványokat is okozhatnak a már megjelent új szúnyogfajok - erről beszélgetett Áder János volt államfő Kurucz Kornélia biológussal, a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Karának adjunktusával a...
Egészség
Ahogyan a Mirror is írja, van egy olyan állapot, melynek komoly egészségügyi következményei is lehetnek, márpedig sajnálatos módon rengeteg ember tapasztalja meg ezt a dolgot élete során.