Ezek most a legnézettebb Netflix filmek Magyarországon, egy romantikus vígjáték is tarol

Jöhet a hétvégi filmnézés? A hercegnő és a sárkány bár a kritikusok szerint középszerű lett, de nem lehet letaszítani a trónról.

Ezeket az alkotásokat nézik most Magyarországon a Netflixen

A Netflix tényleg a digitális forradalom egyik vezető alakja, ami megváltoztatta a szórakoztatás fogyasztásának módját azzal, hogy hatalmas választékot kínál filmekből, tévéműsorokból és dokumentumfilmekből.

Sokszor persze a magyarok többsége a filmeket böngészi át, mivel egy hosszabb sorozatba nem mindig van idő belekezdeni. Jelenleg a Stranger Things sztárja az egyik húzónév, mivel második hete A hercegnő és a sárkány vezeti a listát. Ebben ugye Millie Bobby Brown az egyik főszereplő.

Azonban milyen filmekre kíváncsiak most még hazánkban? A galériánkban megmutatjuk a listát, amin egy romantikus vígjáték is tarol.

„A hercegnő és a sárkánnyal legalább két nagy gond van: túl komolyan veszi magát és túl bátortalan az akciók terén” – írta a filmről az IGN kritikusa. Ettől még mindig első helyen van Magyarországon a Netflixen. Aki adni szeretne neki egy esélyt, annak hajrá!
Kattints a további képekért!

Kínai kutatók egy friss tanulmányban leplezték le, hogy milyen egészségügyi zavar léphet fel, ha darálod a sorozatokat. Lehet pihentetni kellene a Netflixet?

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Katalin hercegné és Vilmos herceg igyekeznek megóvni gyermekeiket a túlzott médiafigyelemtől, olykor-olykor azonban megörvendeztetik a rajongókat egy-egy családi kulisszatitokkal – épp így tett a...
Sztárok
Fél év után újra mutatkozott egy hivatalos királyi rendezvényen Katalin, aki annak ellenére, amin az elmúlt hónapokban keresztül ment, még mindig csodálatosan néz ki.
Sztárok
A 39 éves Cristiano Ronaldo régóta sokkolja a világot azzal, hogy elfelejtett megöregedni. Talán a rajongói által felfedezett szokása egy újabb szépségtrend eredménye vagy valami komolyabb ok állhat...