Lifestyle

Meghalt egy kisfiú: ajándékba kapott eper okozta a tragédiát, elképesztő, mi történt vele

A rendőrségre érkezett a hívás: egy kisfiú lett rosszul egy adománygyűjtő akciót követően, majd meghalt.

Eper

Nem lélegzett, életjeleket sem adott - mondta a betelefonáló a rendőröknek az amerikai Kentucky államban található Madisonville-ben. A szülei elmondták, előző este evett epret egy adománygyűjtő akción, azt követően lettek allergiás reakciói, a testén kiütések jöttek ki. Gyógyszert adtak neki, majd este bevitték a sürgősségire, ahonnan végül hazaküldték. Másnap már nem kelt fel, hiába vitte mentő kórházba. Aztán hamar kiderült, nem ő az egyetlen beteg.

Lapozz a folytatásért!

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Napi két liter folyadékok kellene az embernek innia minimum, hogy kiszolgálja a szervezete igényeit - most egy nem mindennapi kutatás világít rá, mennyire nem mindegy, mit iszunk.
Sztárok
Valahányszor eszünkbe jut, hogy Goldie Hawn lassan már a nyolcadik X-hez közelít, el sem akarjuk hinni, ami nem meglepő, hiszen a Oscar- és Golden Globe-díjas színésznő még mindig remek formában....
Lifestyle
A TWN.hu cikke szerint az univerzum a következő hetekben olyan pozitív energiákkal, lehetőségekkel és esélyekkel lát majd el néhány csillagjegyet, hogy azok komoly hatással lesznek anyagi jólétükre.