Lifestyle

5 pofonegyszerű módszer, hogyan űzd ki a negatív energiákat az otthonodból

Az otthonunk arra való, hogy megpihenjünk benne, hogy feltöltődjünk, hogy önmagunk lehessünk. Egy negatív energiákkal teli lakás azonban csak visszafog mindebben, és anélkül húz le a mélybe, hogy észrevennénk. Mutatunk 5 pofonegyszerű módszert, hogyan űzz ki minden rosszat a szeretett szobákból!

1. Égess zsályát és tömjént!

A zsálya az egyik legjobb eszköze annak, hogy megtisztítsd az otthonodat a negatív energiáktól. Nyisd ki a bejárati ajtót és az összes ablakot a házban, majd haladj végig minden helyiségen (a lakás hátsó részéből indulj előrefele), és hagyd, hogy a füstölő zsálya illata, hatása bejárjon minden zugot. Ha elérted a bejárati ajtót, lépj ki rajta, és ott is hints be mindent a fűszerrel, majd hagyd kint, hogy eléghessen. A biztos eredményért csináld meg ugyanezt tömjénnel is.

2. Szórj sót a sarkokba!

Szintén népszerű módszer a só a sarokban. Tegyél egy-egy adagot a szobák mind a négy sarkába, majd hagyd ott 48 órán keresztül. Ez állítólag elszívja az előző lakók rossz energiáit, illetve mindazt a negativitást, amit te vittél az otthonodba. Ha letelt a 48 óra, söpörd össze a sót, és dobd ki! A tibeti emberek egyébként azt vallották, hogy a gonosz lelkek nem szeretik a sáfrány illatát, és ahol megérzik, oda nem lépnek be - úgyhogy bátran törj össze egy kicsit, és keverd bele a sóba.

Fotó: telegraph.co.uk

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
A felvételt a színész korábbi felesége, Demi Moore tette közzé az Instagramján.
Lifestyle
Nem mindenkinek könnyű elsőre megtalálni a tökéletes karácsonyi meglepetést, ez tény. Na de annyira azért nem is nehéz, hogy ilyen megoldásokhoz folyamodjanak a férfiak...
Home&Design
Imádjuk az ilyen apró, de vélhetően jelentőségteljes részleteket, amik akár évek múltán is újra izgalomba hoznak minket egy-egy film iránt! Fogadjunk, hogy ezt az apróságot te sem szúrtad ki a...