Lifestyle

Ezek után soha többé nem vásárolsz nedves toalettpapírt: jobban jársz, ha mostantól nem használod

Noha a nedves törlőkendők használata egyszerre kényelmes és praktikus, ráadásul növeli a komfortérzetet, nem árt tudni, hogy bizony káros hatásai is vannak.

Gondoltad volna?

A nedves WC papír használata számos előnnyel jár a hagyományos szárazhoz képest. Először is hatékonyabban távolítja el a szennyeződéseket, így nagyobb tisztaságérzetet biztosít, amitől kényelmesebben érezzük magunkat. Ezen felül a nedves toalettpapír puhább is, így kíméletesebb a bőrhöz, és kevesebb irritációt okoz, ami különösen fontos az érzékeny bőrűek számára. Abba azonban a legtöbben bele sem gondolnak, hogy valójában egy eléggé káros termékről van szó; galériánkban eláruljuk, miért!

A hagyományos WC papír használata több mint 600 évre nyúlik vissza, míg a nedves verzió csak ötven éve létezik – eredetileg luxuscikknek szánták, ma már azonban szinte minden háztartásban megtalálható.
Kattints a további képekért!

Hallottál már erről a trendről? Elmagyarázzuk, hogyan működik, és rád bízzuk, hogy úgy döntesz-e, hogy kipróbálod magadnak.

Leadfotó: 123rf
Forrás: Kiskegyed

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
George és Amal Clooney élete nem is lehetne pazarabb: korunk legnépszerűbb sztárpárja jelenleg lenyűgöző, 18. századi kastélyában piheni ki a fáradalmait a franciaországi Brignoles faluban.
Sztárok
Lábas Viki annak idején a gitárosuk biztatására énekelte fel az Eső című slágert, amely tíz éve a nagyközönség egyik kedvenc dala; az énekesnő nemrég egy meglepő titokról rántotta le a leplet a...
Lifestyle
Már a bejelentés során kiderültek olyan részletek, melyek sokkolták az állatvédőket. A helyszínen aztán jött az igazi megpróbáltatás.