Lifestyle

Napi horoszkóp: Ma csúnyán összetörik a Vízöntő szívét - 2022.08.06.

A Skorpiót valaki olyan akarja átverni, akiről a legkevésbé feltételezné. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Szerénynek éppen nem vagy nevezhető, mert szeretsz irányítani, de most képes vagy a háttérbe szorítani magadat, és az elképzeléseidet. Jó helyzetfelismerő képességednek köszönhetően tudod, hogy ha szeretnéd a munkahelyedet megtartani, akkor egyelőre be kell érned a második hellyel.


IV.21. - V.20.

Bika

Ne hagyd, hogy mindenki téged találjon meg a bánatával, és hozzád forduljon tanácsért, támogatásért. Nem veheted magadra a környezeted összes baját. Így nagyon hamar kiéghetsz és nem tudsz a saját feladataidra sem összpontosítani.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Vannak helyzetek, amikor szembe kell nézni azzal, hogy semmi sem tart örökké, és talán időszerű felhagyni a próbálkozásokkal. Mindez vonatkozhat a magánéletedre, de akár a munkádra is. Furcsa helyzet alakulhat ki, amikor is nem szabad válogatnod az eszközökben, itt az ideje félretenned az erkölcsi aggályaidat!


VI.22. - VII.22

Rák

Ne legyél szomorú, csak mert a környezetedben lévő emberek lehangoltak. Könnyen átragad rád a rosszkedvük, de ne hagyd magad befolyásolni, mert szükséged lesz az optimizmusodra, pozitív életszemléletedre! Attól nem oldódik meg a problémájuk, ha osztozol a bánatukban.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon a pénzügyi problémáid miatt leszel ideges és frusztrált. Bármennyire is elkeserítőnek látod és érzed az anyagi helyzeted, ne dőlj be olyan ígéreteknek, ajánlatoknak, amelyek gyors megoldásokat ígérnek!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Most ne legyél tekintettel másokra, pontosabban, ne mások szempontjai legyenek fontosak. Itt az ideje, hogy a saját érdekeidet helyezd előtérbe! Eddig mindent mások igényei szerint tettél, de most eljött a te időd! Akár új életet is kezdhetsz, ha éppen ezt akarod!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Szerencsésnek érezheted magad, mert azzal foglalkozol, amit szeretsz, ráadásul a magánéleted is kezd jól alakulni. Most nagy hangsúlyt fektetsz a tanulásra, az ismeretszerzésre, hisz komoly előrelépési lehetőséget látsz benne. Már csak a bizonytalanságodat kell legyőznöd!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Akkor leszel eredményes a mai napon, ha csak a lényegre koncentrálsz! Ne foglalkozz a kevésbé fontos feladatokkal. Ma egy kapcsolati konfliktusra is fel kell készülnöd. Légy óvatos, mert olyasvalaki akar megvezetni, akiről nem is gondolnád!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nyitott, társaságkedvelő embernek ismernek, ennek ellenére nem szeretsz egy találkozás után bizalmat szavazni senkinek. Most azonban a legnagyobb meglepetésedre olyasvalakit sodor utadba az élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy komoly kihívással kezdődik a mai napod. Rögtön, már a nap legelején szükség lesz a leleményességedre és a kreativitásodra. Szerencsére az eszed és a szíved is a helyén van, így nagyobb probléma nem lesz belőle. Este add át magad a jól megérdemelt pihenésnek!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai nap folyamán valaki az akaratán kívül mélyen megbánthat, és komoly szívfájdalmat okozhat. Igyekezz mielőbb túllépni rajta, mert ez nemcsak a hangulatodra, de a teljesítményedre is rányomja a bélyegét. Ha van rá lehetőséged beszéld meg az illetővel a problémát!


II.21. - III.20.

Halak

Mostanában túl sokat foglalkozol azzal, hogy vajon mit gondolnak rólad mások, vagy hogy a döntéseid, tetteid milyen fogadtatásra találnak. Ha nem változtatsz ezen, nagy az esélye annak, hogy az összes energiád arra megy el, hogy megfelelj másoknak!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Az internet már jó ideje velünk van, a magyar kormány azonban most megváltoztatna néhány dolgot. Meglátjuk, hogy véghez viszik-e!
Egészség
Ha még mindig nem érted el a vágyott alakot a nyárra, akkor most mutatunk egy olyan élelmiszert, melynek hihetetlen előnyei vannak, ha minden egyes nap fogyasztasz belőle egy keveset, sőt mi több,...
Sztárok
Újabb botrányos helyzetbe csöppent a 66 esztendős színész. Baldwin nem bánt kesztyűs kézzel a zaklatójával.