Lifestyle

Mágnesként vonzzák a pénzt - 5 bőséget hozó ásvány, amit mindig hordj magadnál

Ha hiszel az ásványok erejében, és állandóan pénzügyi gondokkal küszködsz, akkor azt javasoljuk, szerezz be kifejezetten olyan darabokat, amik elhozhatják a bőséget az életedbe. Elmondjuk, mely köveket kell magadnál tartanod!

1. Jáde

A gyönyörű, számos színben előforduló kőnek a jótékony tulajdonságait Kínában már évszázadokkal ezelőtt felismerték. A jade sokoldalú drágakő, hiszen segít a méreganyagok kiválasztásában, véd az elhízás ellen, és visszaadja a nyugalmat is. De ami a leglényegesebb, hogy vonzza a pénzt: mivel a hatalom és a szilárdság jelképe, elősegíti a pénzzel kapcsolatos pozitív gondolkodást, és rávezet az okos anyagi döntésekre, a vagyonnal kapcsolatos kreativitásra. Eloszlatja a negatív gondolatokat, és ráébreszt, milyen forrásokat mozgósíthatsz az előrehaladás érdekében.

jáde ásvány kő zöld

2. Citrin

A citrin a kvarc ásvány sárga színű, drágakőként használt változata. Érdekesség, hogy soha nem kerül saját neve alatt forgalomba: sárga kristályként, nyugati-, cseh-, skót-, spanyol-, madeira-, aranytopázként ismerik. Jó, ha tudod, hogy a bőség köveként tartják számon, mert vonzza a sikert, a gyarapodást és a terveink megvalósításához szükséges kitartást. Elnyeli, átalakítja és szétszórja a negatív energiákat. Hordd mindig magadnál, és a megérzéseid elvezetnek a bőség forrásához!

citrin ásvány sárga kő

3. Füstkvarc

A füstkvarc a szilícium-dioxid sötétszínű, nagykristályos szerkezetű változata, sárgásbarna, barna, füstszürke, fekete színekben is rá lehet bukkanni. A felelősségérzet és a stabilitás megteremtésének kristálya, az egyik legjobb védelmet adó kő. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhető, hogy segít a pénz megtartásában, illetve abban, hogy okosan, odafigyelve gazdálkodj a vagyonoddal. Mivel a mindennapi stresszel is ellenállóbbá tesz, sokkal jobban tudod kezelni a bankókkal kapcsolatban felmerülő váratlan helyzeteket.

füstkvarc kő kristály ásvány

Lapozz, a cikk a következő oldalon folytatódik!

Fotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle