Napi horoszkóp: Az Oroszlán életében olyan régi sebek szakadhatnak fel, amelyek nem gyógyultak be teljesen - 2022.05.22.

A Szűz világában egy álhír vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a környezetedben. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ma nagyon lassúnak érzed magad és legszívesebben fel sem kelnél az ágyból. Talán szükséged van egy kis szünetre, magányra, hogy fejben rendezd a gondolataidat. Nem csoda, hiszen bonyolult és kimerítő időszakon vagy túl, mindezt valamikor muszáj kipihenned.


IV.21. - V.20.

Bika

Mostanában kevesebb időt szentelsz azokra az emberekre, akik igazán sokat jelentenek számodra. Annyira zsúfolt az életed, hogy még magadra sem jut elég idő. Emiatt aztán egyre idegesebb és türelmetlenebb vagy. Itt az ideje, hogy megreformáld a mindennapjaidat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ne hadakozz az érzelmeiddel, mert olyan romantikus szerelem van születőben, amely új fejezetet nyithat az életedben. Igaz a kezdet, nem túlságosan biztató, mivel elkedvetlenítő akadályok nehezítik az utadat és a jelek szerint még messze a cél, de már nem sokáig.


VI.22. - VII.22

Rák

Igyekszel megfelelni a környezetednek, de időnként elfeledkezel arról, mi is az igazán fontos számodra. Igyekezz olyan döntéseket hozni, amelyek a szeretteid számára is elfogadhatóak, mindenki más érdeke csak ezután jöhet. Talán ma éppen egy ilyen helyzetben találhatod magad.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma olyan régi sebek szakadhatnak fel, amelyek nem gyógyultak be teljesen. Bármennyire is fáj fogadd el a helyzetet és próbáld meg túltenni magad rajta. Hamarosan ez már csak egy tapasztalatokkal teli emlék lesz számodra.


Szűz

Egy álhír vagy félreértés komoly bonyodalmakat okozhat a környezetedben. De csak akkor okozhat igazi problémát, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha bárkiről is pletykát hallasz. Ha nem muszáj, ma ne utazz el sehová!


Mérleg

Mindig valami máshoz lenne kedved, mint amit éppen csinálsz. Ez a hangulat számodra kínzó, szabadítsd ki magad a kötelezettségeid alól. Ne vállalj semmi olyat, amit csak fél szívvel tudsz megcsinálni! Ha van rá lehetőséged, inkább vegyél ki pár nap szabadságot.


Skorpió

A mai nap tanulságos lehet számodra, ez nem feltétlenül azt jelenti, hogy veszteségekkel kell számolnod. De a józan ész azt diktálja, hogy ma vedd elő a racionális és gyakorlatias gondolkodásodat és vizsgáld felül az eddig meghozott döntéseidet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Legyél őszinte a pároddal, mert a titkolózás alááshatja a bizalmat a kapcsolatotokban. Bármennyire is szimpatikus neked az az illető, aki nemrég tűnt fel az életedben, ne kockáztass. Ha elégedetlen vagy a pároddal akkor beszéljétek meg, közös erővel sikerülhet megoldani ezt a problémát.


XII.22. - I.20.

Bak

Ne hagyd, hogy hatalmába kerítsen a magányosság érzése. Értékeld a nyugalmas pillanatokat, törődj magaddal. Ha végképp elviselhetetlen az egyedüllét, hívd fel az egyik barátodat. Szervezzetek egy kellemes esti programot!


Vízöntő

Előfordulhat, hogy most olyanokkal kell együttműködnöd, akik szinte egyik pillanatról a másikra változtatják meg a véleményüket. Ezt az állapotot egész egyszerűen elviselhetetlennek érzed és minden erőddel a kitörési lehetőségekre koncentrálsz.


II.21. - III.20.

Halak

Anyagi természetű vitába keveredhetsz partnereddel. Az összeütközés elkerülhetetlennek látszik, és ez a helyzet nagyon bánt téged. Nagyvonalú kapcsolatokra vágysz, ezért érzed kellemetlennek azokat a vitákat, amelyeket a pénzügyi kérdések robbantanak ki.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak