Ezzel a jól kidolgozott, mégis egyszerű protokollal egészen biztosan el tudod kerülni a kiégést, mielőtt még utolérne: bárki számára betartható

A kiégés a leggyorsabb módja annak, hogy tönkre tedd a jövőképedet, az egészségedet, a kapcsolataidat és az anyagi helyzeted. Mutatunk egy négy szempontot felsorakoztató protokollt, amivel csírájában el tudod folytani a kiégést.

Napi protokoll

A stressz az első számú csendes gyilkos. Gyorsan kiégéshez vezet, ha nem csökkented annak mértékét. Ezért kell minden nap naplót írnod és meditálnod. Sajnos nem lesz kedved minden nap írni a naplódba, lesznek napok, amikor csak egy szót írsz, de eleinte még a meditálás is kihívást jelentő feladatnak fog tűnni, viszont tarts ki mellette. A végén mindkettő óriási eredményeket fog hozni.

Havi protokoll

Minden hónapban vegyél ki három teljes napot, ha van rá lehetőséged. Ha nincs, akkor annyi napot, amennyi a te keretedbe belefér. Lépj le, menj ki az erdőbe, kirándulj vagy csinálj bármi olyat, ami egy átlagos munkahetednek nem része. Hajlamosak vagyunk a munkánk mellett életünk más területeit elhanyagolni, ezért ezeket a "lopott" napokat az elejétől a végéig használd ki. Menj el randizni, tölts időt a gyerekeiddel, és tartsd a kapcsolatot a barátaiddal.

Lapozz!

Oldalak

  • 1
  • 2