Lifestyle

Napi horoszkóp: Az Oroszlán a mai napon egy gonosz pletyka áldozata lesz - 2022.07.12.

A Bika figyeljen oda teste minden jelzésére! Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ha úgy érzed ma, hogy valami számodra fontos dologban elakadtál, akkor se veszítsd el a reményt. Használd a képzeleted teremtő erejét, és meglátod ott is lehetőséget és megoldást találsz, ahol nem is remélted volna. Ne veszítsd el a hitedet!


IV.21. - V.20.

Bika

Te pontosan tisztában vagy vele, hogy az egészségnél nincs fontosabb, ezért ma különösen figyelj oda tested minden apró jelzésére. Ha gyengének érzed magad, akkor pihend ki magad, igyál elég folyadékot és kerüld a zsíros, nehéz ételek fogyasztását!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Nehéz napra számíthatsz, sehogyan sem sikerül elhessegetned a negatív gondolatokat és a nehéz érzéseket, amelyek rád telepednek. Ráadásul a munkahelyeden is gondok jelentkezhetnek, készülj fel a kemény helyzetekre. A családod vagy párod támogatására viszont bátran támaszkodhatsz.


VI.22. - VII.22

Rák

Csakis következetességgel tudod megoldani a most felmerülő problémákat. Bármennyire is nehezedre esik, össze kell szedned minden bátorságodat és a végsőkig ki kell tartanod az elhatározásod mellett. Lehet, hogy nehezen indul a dolog, de ne add fel a reményt!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon egy gonosz pletykának lehetsz az áldozata. Talán az lenne a legjobb megoldás, ha teljesen elhatárolódnál és nem reagálnál a téged ért szóbeszédre. Ha védekezésre kényszerülsz, akkor nyugodtan alkalmazd a saját eszközeidet, ne legyen bűntudatod.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Szívesen tanulsz és mindig lelkesedéssel töltenek el az intellektuális kihívások. Most lehetőséged adódhat, hogy szélesítsd a látóköröd. Akár egy új hivatás elsajátítására is lehetőséged adódhat, ne rettenj meg az új lehetőségtől, bátran élj vele!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma egész nap az otthonod körül forognak a gondolataid, ha tehetnéd minden időt a szeretteid körében töltenél, ahol béke és nyugalom vesz körül. Alig várod, hogy befejezed a munkádat és hazaérve kizárhasd végre a külvilág zaját.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma érzelmileg túlzásokra, szélsőségekre vagy hajlamos, emiatt mindent azonnal a lelkedre veszel. A legkisebb megjegyzést vagy célzást is azonnal támadásnak érzel. Ráadásul képes vagy egész nap ezen rágódni. Próbáld meg lazábban kezelni a dolgokat!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Kimerültnek érezheted magad, hiszen nagyon sok terhet vettél magadra az elmúlt időszakban. Emiatt már kissé kezdesz elúszni a dolgaiddal. Mielőtt eluralkodna a teljes káosz, próbáld meg rangsorolni a halasztást nem tűrő feladataidat.


XII.22. - I.20.

Bak

Kisebb vitákból, nézeteltérésekből nem kell nagy feszültséget generálnod. Legyél higgadt és elnéző a pároddal. Hidd el, szeret téged és becsüli mindazt, amit eddig elértél. Ezt mindenképpen tartsd észben, mielőtt olyan dologba is belekötsz, ami felett máskor elnéztél.


I.21. - II.20.

Vízöntő

A csillagok ma pozitív hatást gyakorolnak az életed szinte minden területére. Lehetőséged adódhat tanulásra különösen a művészetek terén, kisebb utazásra. Most bővítheted ismereteidet, főnökeid előtt megcsillogtathatod a tehetségedet.


II.21. - III.20.

Halak

Úgy érzed, hogy egy őszinte beszélgetéssel még helyrehozhatod egy nemrég megromlott kapcsolatodat. De sajnos úgy néz ki, az illető még nem áll készen erre a beszélgetésre. Adj neki egy kis időt, jobb, ha most nem feszegeted tovább ezt a dolgot!

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Tavaly decemberben derült ki, hogy Vadon Jani otthagyja a Balázsék című reggeli rádióműsor népszerű trióját, mivel megszületett benne a gondolat, hogy új kihívásokkal szemben próbálná ki magát –...
Sztárok
Makranczi hamisítatlan színészdinasztiába csöppent, amikor feleségül vette Jászai-díjas kolléganőjét, és sokat morfondírozott azon, hogyan illeszkedhet be a neves famíliába.
Sztárok
Habár eddig még nem nyert hivatalos megerősítést, egyre többször hallani, hogy Aaron Taylor-Johnson brit színész örökölheti meg James Bond szerepét Daniel Craigtől. A fiatal hírességről - aki a Ha/...