Lifestyle

Napi horoszkóp: A Skorpió töltsön több időt barátaival - 2020.12.04.

A Nyilas új lehetőségeket kap. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Ma elérkezett az a nap, amire már régóta vártál. A sok akadály és bosszúság után végre sikerül beteljesíteni egy álmod, amelyért nagyon hosszú ideje dolgozol, de soha nem merted volna elhinni egyetlen pillanatra sem, hogy valaha elérheted. Most, hogy kézzel fogható bizonyítékot kaptál arra, hogy soha nem érdemes feladni.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IV.21. - V.20.

Bika

Elég egy rosszindulatú barát ahhoz, hogy tönkretegye a napodat. Most úgy tűnik, valaki azon mesterkedik, hogy ne érezd jól magad a bőrödben. Ez azonban nem jelenti azt, hogy sikerrel is járhat. Azt sem jelenti, hogy bosszút kell állnod. Hidd el, ő pontosan azért áskálódik, mert ő nagyon rosszul érzi magát a bőrében.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Végre elérkezett ez a nap is, vége a bizonytalanságnak, minden egyes darab a helyére kerül, ma ugyanis olyasmi történik veled, amely magyarazátatot és értelmet ad minden egyes homályos pontnak. Megnyugtat, hogy nem lesznek tovább álmatlan éjszakáid, hisz most már tisztán látod, hogyan és miként kell cselekedned

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VI.22. - VII.22

Rák

Ha másokkal nem osztod meg a problémáidat, akkor senki nem fogja felajánlani a segítségét. Pedig most igazán nagy szükséged lenne rá. Önsajnálat helyett vedd fel a kapcsolatot családoddal, barátaiddal. Kérni nem szégyen, főleg nem a barátoktól.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Úgy tűnik, nem tudsz mindennap azonos teljesítményt nyújtani. Vannak napok, amikor képtelen vagy ügyes és eredményes lenni. Vannak napok, amikor bármit is teszel, azt siker koronázza, és szinte az öledbe hullanak az eredmények. Ma ezt ne felejtsd el, főleg akkor, ha úgy érzed, ma semminek sincs értelme.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ma eléggé csalódott vagy, mert valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul, ahogy szeretted volna. Ha azonban végig gondolod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy Te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlt a végkimenetel

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ma olyan szituációban találod magad, amikor elfogy a béketűrésed. Azt hiszed, pontosan tudod, kinek mire van szüksége. Ma érdemes meghallgatnod a szeretteidet, hogy ők mire vágynak valójában. Meg fogsz lepődni a válaszokon és azon, milyen sokfélék ezek a vágyak

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma rengeteg befejezetlen feladattal küzdesz, amelyekről fogalmad sincs, hogyan fogod tudni befejezni őket. Szerencsére azonban a barátaidra mindig számíthatsz keress tehát egy olyan ismerőst, akiben megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és visszaélni a bizalmaddal.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma rendkívül felvillanyoz egy lehetőség, amelyet ma kapsz. Nem kell megértened, miért most kaptad meg ezt a lehetőséget, és nem korábban amikor annyira vágytál rá. Lehet, ma már nem is olyan fontos számodra, mint korábban hitted, talán ma már nincs is olyan nagyon szükséged szükséged rá.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


XII.22. - I.20.

Bak

A szerelemnek kedvez a bolygók állása, mégis bizonytalan vagy. Várj még egy kicsit és a válasz is megérkezik, legyél türelmes. Inkább élvezd ki ezt a helyzetet, keress magadnak ismerkedési lehetőségeke, mozdulj ki minél többet a barátaiddal. A legváratlanabb pillanatban találhat rád a szerelem.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma úgy érzed, egy bizonyos dologban kezd a kezeid közül kicsúszni az irányítás, nem tudod már a saját akaratod szerint irányítani az eseményeket. Ez az első pillanatban rendkívülien frusztrál, kifejezetten idegesít, hogy nem te irányítod az eseményeket. Be kell azonban látnod, hogy nem tudsz mindent az ellenőrzésed alatt tartani, néha hagyni kell, hogy a dolgok megtörténjenek.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!


II.21. - III.20.

Halak

Ez a nap sokkal kellemesebben telik, mint gondoltad. Arra kell ráébredned, az életnek nem kell olyan nehéznek, súlyosnak és komolynak lennie, ahogyan eddig gondoltad. Próbáld meg hosszútávon megőrizni a pozitív életszemléletedet. Akár kihasználhatod arra, hogy valami új dolgot kipróbálj.

Magányos vagy? Próbáld ki a Femrandi.hu-t!

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Azért valószínűleg nem ez fogja visszatenni Lindsay Lohant a térképre, viszont a frissen felkerült filmek nem igazán tudtak labdába rúgni mellette.
Lifestyle
A TikTokon ezerféle elképesztően zseniálisa takarítási trükkel találkozhatunk, érdemes viszont olykor közelebbről is megvizsgálni, vajon valóban hatékonyak-e ezek a módszerek.
Sztárok
A mindennapok során rengetegen igyekeznek elrejteni ősz hajszálaikat, Salma Hayek pedig egy igencsak meglepő ötlettel állt elő a probléma gyors megoldására.