Lifestyle

Napi horoszkóp: A Kosnak valaki nagyon keresztbe akar tenni! - 2022.07.17.

A Halaknak minden ingatlannal kapcsolatos terve összejön. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Naivitásodat és jóhiszeműségedet ma kihasználhatják, olyasvalakivel osztasz meg fontos információt, aki már régóta azon munkálkodik, hogy keresztbe tegyen neked. Emberismeretből van mit még tanulnod, sokkal óvatosabbnak kell lenned.


IV.21. - V.20.

Bika

Furcsa érzések keríthetnek hatalmukba, bizalmatlanság költözhet a lelkedbe. Azért legyél óvatos. és ne hamarkodj el semmit, előbb bizonyosodj meg a dologról. Könnyen előfordulhat, hogy félreértés történt és. a dolgok tisztázása után eloszlik minden rossz érzésed!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb feszültség támadhat a párkapcsolatodban. Amennyiben megbántottad kedvesedet, ne vesztegesd az időt, mihamarább engeszteld ki! Ma indulatosabb lehetsz a kelleténél, ezért alaposan fontold meg minden tettedet, és ne tegyél meggondolatlan kijelentéseket.


VI.22. - VII.22

Rák

Érzelmi hullámzásod ma feszülten hathat a környezetedre, próbáld meg nem érzelmi zsarolással elérni azt, amit szeretnél. Nem azért, mert nem szeretnek vagy nem akarnának a kedvedben járni, hanem egyszerűen nem lehet minden pillanatban a hangulatodhoz igazodni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy a jegyeddel szemben haladó Szaturnusztól kijózanító pofont kapsz. Ám te nem az a fajta ember vagy, aki ettől megroggyan, sőt új erőre kapsz! Mindaz, amit most átvészelsz az megerősít, de vigyázz arra, hogy közben ne emelj túlzott védelmi falakat magad köré!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mindenáron bizonyítani szeretnél önmagad és a szeretteid előtt és emiatt túlbecsülöd saját idődet és energiádat, így alaposan túlvállalod magad. Mielőbb oszd meg a munkát, mert nagy az esélye annak, hogy kimerülés miatt ágynak dönthet egy betegség!


IX.24. - X.23.

Mérleg

Talán úgy érzed, hogy túl sok veszteség ért az elmúlt időszakban vagy talán túl nagy áldozatot hoztál a boldogságért. Ne feledd, hogy a mérleg nyelve csak akkor kiegyenlített, ha nem vagy részrehajló! Mielőtt letámadod a párodat, gondold át, valóban annyit adsz-e, mint amit amennyit hiszel, és amennyire egyáltalán szüksége van.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Próbáld meg nem túl agyalni a dolgokat, főleg, ami a munkádat illeti. Kicsit engedd el a dolgokat, hagyd, hogy maguktól történjenek a dolgok! Lehet, nem is lesz annyira szörnyű, sőt az is megtörténhet, hogy így kapod meg valamire a legjobb megoldást.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A mai napon végre pontot tehetsz egy évek óta húzódó ügy végére. Egykor nagyon sokat jelentett neked és nem kevés áldozatot hoztál érte, de mostanra már csak egy fájó seb maradt. Ne engedd, hogy ez az érzés tönkretegye a jelenedet és a jövődet!


XII.22. - I.20.

Bak

Rendkívül kitartó vagy. Köztudott, hogy megküzdesz minden célodért, az illúziók kergetése rád egyáltalán nem jellemző. A mai nap mégis álmodozó hangulatban talál, mintha nem is a földön járnál. Emiatt csalódás érhet, amit aztán nagyon nehezen vagy hajlandó tudomásul venni.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha elég bátor vagy, akkor nemsokára sütkérezhetsz a boldogságban. Ehhez viszont nem kevés merészségre és kitartásra van szükséged. Akkor sem szabad feladnod a terveidet, amikor semmi esély sincs a megvalósításukra. Ez a kockáztatások napja lehet számodra!


II.21. - III.20.

Halak

Amennyiben ingatlannal kapcsolatos dolgokon, felújításon, átalakításon gondolkodsz, akkor bátran vágj bele! Akár még a hitel felvételében is támogatnak a csillagok, lehetőséged adódik rá, hogy a legkedvezőbb feltételek találd meg.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Rájuk fokozottan igaz, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában. Ettől még persze nem biztos, hogy elakadt a békülési folyamat Majka és Curtis között.
Sztárok
T. Danny, azaz Telegdy Dániel többszörösen bebizonyította, hogy nagy tehetséggel áldotta meg a sors: rapperként sikert sikerre halmoz, a Dancing with the Stars negyedik évadában pedig azt is...
Sztárok
Bradley Cooper ma már óriási hírnevet tudhat magáénak szerte a világon, de gondoltad volna, hogy karrierje kezdetén még hazugságokhoz is folyamodott, hogy megkaphasson egy szerepet? Méghozzá nem is...