Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bika lehetőséget kap arra, hogy plusz pénzhez jusson - 2022.05.12.

A Rák ma találkozhat valakivel, aki már az első percben nagy benyomást tesz rá. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

Ma minden erőfeszítéseddel azon dolgozol, hogy megtartsd a harmóniát a magánéletedben. Mindent elkövetsz, hogy lecsendesítsd a hullámokat. Semmit sem tartasz elviselhetetlenebbnek, mint a szeretett emberrel való veszekedést.


IV.21. - V.20.

Bika

Meggondolt, okos befektetésekkel ügyesen növelheted a bevételeidet, ezért ne hezitálj sokat, ha egy eddig ismeretlen lehetőség szembejön veled. Előfordulhat, hogy saját vállalkozást indíthatsz, amely megoldja az anyagi helyzetedet.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Régóta vágysz a sikerre és képes is vagy mindent megtenni érte. A célod eléréséhez azonban olyan eszközökhöz is folyamodnod kell, amit nem igazán tudsz összeegyeztetni az erkölcsi értékeiddel. Nagy a csábítás lehetősége, nem igazán tudod, hogy mit tegyél. Legyél bátor, és ne válogasd meg az eszközeidet!


VI.22. - VII.22

Rák

Ma összetalálkozhatsz valakivel, aki már az első percben nagy benyomást tehet rád. Nyugodtan tudasd vele, hogy tetszik neked. Most nem szívesen hallgatsz az eszedre, mivel nagy veszély nem leselkedik rád, ezért nyugodtan merülj el a romantikában.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma minden helyzetben remekül feltalálod magad, és a munkádon is meglátszik, hogy szereted, amit csinálsz. Ha sikerül a lelkesedésedet fenntartani akkor a sikerek mindennaposak lehetnek az életedben. Viszont arra ügyelj, hogy türelmetlenséggel csak ronthatsz az eddig elért eredményeiden.


Szűz

Ma felütheti fejét az irigység és a rosszindulat az életed bizonyos területein. Próbáld meg kivonni magad ez alól és felülemelkedni a rosszmájú vádaskodásokon. Csak egy kis önállóságot, határozottságot kell mutatnod és máris elérheted a régóta dédelgetett céljaidat.


Mérleg

A mai nap folyamán érzelmi végletek jellemezhetnek, így hol az elköteleződés mellett döntenél, hol pedig függetlenségedet szeretnéd megőrizni. A párodat nehéz feladat elé állítod, mivel képtelen a hangulatváltozásaidat követni.


Skorpió

Családi gondjaid foglalják le a gondolataidat, egyelőre nem találod a megoldást. Már szinte minden lehetőséget számba vettél, de egyelőre nem találod a kiutat ebből a helyzetből. Ne hagyd, hogy az aggodalmaskodás átvegye az irányítást feletted, így esélyed sem lesz megoldani ezt a helyzetet.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Fontos célt tűztél ki magadnak és ezen fáradhatatlanul dolgozol, hihetetlen a munkabírásod. Ennek ellenére tanácsos lenne kicsit visszavenned a tempóból, mert kimerítheted magad. Most türelmesebbnek kellene lenned magaddal és a környezeteddel is.


XII.22. - I.20.

Bak

Pénzügyekkel kapcsolatban nem lesz okod panaszra, de csak akkor, ha képes vagy visszafogni a vásárlási és költekezési hajlamodat. Vágysz arra, hogy mások elismerjenek, de ha így folytatod, kifolyik a kezeid közül a pénz, és a későbbiekben ezt nagyon fogod sajnálni.


Vízöntő

Ma a terveid megvalósítása kisebb akadályokba ütközhet, de emiatt nem kell végleg feladnod. Az impulzív természeteddel jár az is, hogy könnyen befolyásolható vagy a negatív pletykák által és emiatt talán nehézségeid adódhatnak a munkahelyeden.


II.21. - III.20.

Halak

Ma tedd félre a büszkeségedet, és legyél te az, aki kezdeményez. Már csak azért is, mert te voltál az, aki olyan hangot ütött meg, olyan súlyos szavak hangzottak el, amely nem volt helyénvaló. Vedd figyelembe a másik fél érzékenységét is.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
A Védelmi Tanács vasárnapi ülése után magasabb szintre emelték hazánkban a terrorkészültséget - számolt be róla a Magyar Nemzet.
Sztárok
Asta Nielsen a némafilm korszak első európai sztárjaként vonult be a történelembe; kivételes élete volt, ő maga pedig igazi jelenségként ragyogott, akiért csakis rajongani lehetett.
Sztárok
A Nemzet Színésze - aki április 15-én ünnepelte 90. születésnapját - mérhetetlenül büszke két unokájára, Bencére és Enikőre.