Családi dráma az esküvő kapujában: ép ésszel felfoghatatlan, mit kért a menyasszonytól a leendő anyósa

Egyetlen menyasszony sem fogadja kitörő örömmel, ha bárki is bele akar szólni esküvője részleteibe: most következő történetünk ifjú hősnője sem kivétel.

Kéretlen tanácsok az esküvő előszobájában

Nincs egyetlen menyasszony sem kerek e világon, aki lelkesen fogadná, ha bármelyik családtagja, rokona, hozzátartozója beleszólna közelgő esküvője részleteibe. Ebből a szempontból hatványozottan kényes témának számít az esküvői ruha kérdése. Általában minden fiatal nőnek baltával faragott véleménye van arról, hogy mit is szeretne viselni a nagy napon. Ennek ellenére olykor-olykor akad egy-egy határozott elképzelésekkel rendelkező, makacs családtag, aki mégis megpróbálja a lehetetlent: a menyasszony lelkére beszélni. Csakhogy az ilyesmiből még sosem sült ki semmi jó, mióta világ a világ. Bonyolítja a helyzetet, ha épp a menyasszony jövendőbeli anyósától érkezik a tanács.

A Mirror egyik friss cikkében épp egy ilyen történetet részletez. A leendő anyósnak sosem született saját lánygyermeke, ezért hát úgy érezte, a szokásosnál is nagyobb figyelmet kell fordítania arra, hogyan, milyen körülmények között is fogad örök hűséget a fiának a menyasszony. Csakhogy a nő túl messzire ment: még azt is meg akarta szabni gyermeke szerelmének, hogy milyen ruhát viseljen a ceremónián. Ahogy az előre borítékolható, az anyósjelölt javaslata nem aratott túl nagy tetszést, kiváltképp a menyasszonyt hozta kellemetlen helyzetbe.

Fotó: 123rf

Lapozz, a történet csak most kezd izgalmassá válni!

Oldalak