Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bak visszafordíthatatlan károkat okozhat a kapcsolataiban - 2022.06.08.

A Rák előtt hamarosan megnyílnak a siker kapui. Napi horoszkóp.

III.21. - IV.20.

Kos

A Szűz jegyében haladó Hold hatására az érzelmeid, és az aktuális hangulatod uralkodik ma feletted. A nehéz és fontos döntések meghozatala helyett fordítsd ezt a napot arra, hogy begyűjtsd azokat az információkat, amelyekre szükséged van a jövőben.


IV.21. - V.20.

Bika

Az Ikrek jegyében haladó Nap felerősíti a szépségre és a szeretetre való fogékonyságodat. Remek ez a nap ahhoz, hogy a gyermekeddel, családoddal, pároddal tölts időt. Arra is alkalmas a mai nap, hogy átgondold a szeretteidhez fűződő viszonyodat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Úgy tűnhet, mintha mindenki ellened dolgozna. Ha őszinte akarsz lenni magadhoz, akkor be kell látnod, hogy ebben nincs is semmi szándékosság. Bárhogy is legyen, mások lépései arra fognak késztetni téged, hogy bebizonyítsd, helyesen cselekszel.


VI.22. - VII.22

Rák

Ez egyike azon napoknak, amikor legszívesebben meglógnál a munkahelyedről. Úgy érzed, agyonnyom téged a sok munka, a kötelesség, és emiatt nem csinálhatod azt, amihez igazán kedved és tehetséged van. Legyél türelmesebb, az élet most teszteli az önfegyelmedet! Nemsokára megnyílik előtted a siker ajtaja.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mostani égi hatás arra késztet téged, hogy többet dolgozz, mint amennyit általában szoktál, ami nem lenne baj, ha nem esnél túlzásokba. De könnyen túlfeszítheted a húrt, ha vakmerőbb vagy a kelleténél. Minden tekintetben fékezned kellene magadat!


Szűz

A Kos jegyében haladó Mars ingerlékennyé tehet téged, és a legapróbb dolgok is kihozhatnak a béketűrésedből. Jót tenne egy kis önvizsgálat: vajon az, ami ennyire kibillent téged, nem valamilyen mélyebb, elfojtott düh vagy frusztráció jelenlétére utal?


Mérleg

A Bika jegyében haladó Merkúr remek alkalmat teremt arra, hogy új tanulmányba kezdj. Szerencsés lehet a jog, a filozófia, a nyelvtanulás, de akár az okkult témák is terítékre kerülhetnek. Bármilyen új szellemi tanulmány a hasznodra válhat!


Skorpió

A mai nap folyamán képes leszel a racionálisabb szemléletmódra és kellő előrelátással tudsz tervezni. Mások véleményével szemben képes vagy nagyobb türelmet tanúsítani, ezért kiváló nap ez a mai az együttműködésekre, a problémák megbeszélésére.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Ma túlzottan óvatossá válhatsz. Egyenlőre tedd félre a hosszú távú tervezést és összpontosíts inkább a részletekre. Hamar meg fogod találni a megoldásokat az égető problémáidra. Ugyanakkor vigyázz, nehogy negatív gondolkodásod megrendítse az önbizalmad!


XII.22. - I.20.

Bak

A jegyedben időző Plútó elfojtott érzéseket hozhat fel belőled. Ezeket az önpusztító energiákat meg kell tanulnod fékezni, nem csak azért, mert talán visszafordíthatatlan károkat okozhat a kapcsolataidban, de komoly balesetveszélyes helyzeteket is generálhat.


Vízöntő

Fel kellene hagynod ma az álmodozással. Csak akkor érhetsz el sikereket, ha a mai napot a munkának szenteled, és nem menekülsz az elkerülhetetlen változtatások elől. Ellenben a nagy körültekintést igénylő, aprólékos munkákat inkább hagyd másokra.


II.21. - III.20.

Halak

Olyan helyzettel szembesülhetsz, mikor be kell látnod: az új nem mindig jobb. Ez most zavart okozhat, és a megoldandó problémák számát szaporítja. Lehet, hogy ma valamiben az lesz a legokosabb döntés, ha ragaszkodsz a jól bevált megoldásokhoz.

Leadfotó: 123rf.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Szerencsétlenségek sorozata nehezíti meg mostanában Kárpáti Rebeka életét, ráadásul a TV2 csatornáján futó Zsákbamacska sajtótájékoztatójára is mankóval érkezett – sérüléséről bővebben mesélt a...
Lifestyle
Úgy néz ki az ingyen pia még arra is rá tudja venni az embereket, hogy tegyék le a telefonjukat. Eldőlt, hogy a bortól minden mámorosabb!
Utazás