Lifestyle

Napi horoszkóp: A Bak olyan tippet kaphat, amivel szinte azonnal pénzhez juthat. - 2022.10.02.

A Skorpiót felpaprikázzák és emiatt háborút indíthat. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Frusztrált vagy és ideges, valószínűleg túlvállaltad magad. Pedig már megtanulhattad volna, ha egyszerre több területen akarsz helytállni, annak ez lehet a következménye. Meg kell tanulnod megosztani a teendőidet. Nem dől össze a világ, ha nem egyedül te viszed a terheket.


IV.21. - V.20.

Bika

Egy bizonyos döntést már nem sokáig halogathatsz. Te is érzed, hogy hamarosan végső elhatározásra kell jutnod egy fontos üggyel kapcsolatban. Mivel nem szereted a változásokat, még a rossz dolgokhoz is képes vagy ragaszkodni csak azért, mert hamis biztonságérzetet nyújtanak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Ma valaki egy számodra fontos dologban próbál segíteni, de az az érzésed, hogy ezt nem egészen önzetlenül teszi. Te viszont nem bírod elviselni a kiszolgáltatott helyzetet, ezért tedd világossá számára, hogy nincs szükséged ilyesfajta segítségre.


VI.22. - VII.22

Rák

A mai napon olyan kihívásokra van szükséged, amelyek kibillentenek a megszokott dolgokból, még akkor is, ha ezt jelenleg kényelmetlennek érzed. Csak is így tudod megmutatni, hogy mire is vagy képes valójában. Itt az ideje, hogy félretedd a kishitűségedet és vállald fel a kihívásokat!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Átmeneti gondjaid adódhatnak, de ezeket nem kellene túlzott aggódással kezelned. Inkább dolgozz ki egy spórolási tervet, de eszedbe se jusson mellékutakat keresni a veszteségeid pótlására. Ravaszkodással most csak magadnak árthatsz.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Remek formában és kitűnő hangulatban leszel az egész nap. Próbáld meg önmagadat adni és ne törődj a rosszakaratú, irigy emberekkel. A munkádban légy sokkal bátrabb, mint eddig és ne ijedj meg a változásoktól! Számos dolog átértékelődhet benned a mai történések hatására.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A konfliktusok most nehezen kerülhetők el a környezeteddel, mert a problémáid még mindig a régi dolgokhoz kötnek. Ha sikerülne végre túllépni a múlt sérelmein és minden figyelmeddel a jövőre koncentrálni, akkor talán a feszültség is kevesebb lenne az életedben.

X.24. - XI.22.

Skorpió

Nagyon jól indul a napod, ám délutánra olyan szituációban találhatod magad, amikor elfogy a béketűrésed. Mielőtt kirobbantanál egy nagyobb vitát, vizsgáld meg, hogy te mennyire vagy hibás a kialakult helyzetért. Érdemes lenne a másik fél álláspontját is meghallgatnod.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Amennyiben nézeteltérésed támad egy rokonoddal vagy családtagoddal, jobban teszed, ha nem makacskodsz, különben hosszú háborúskodásra számíthatsz és nem ér annyit ez a dolog, hogy minden energiádat feleméssze. Inkább kerüld el a vitát!


XII.22. - I.20.

Bak

Rendkívül hasznos információkat kaphatsz egy befolyásos barátodtól, ismerősödtől, ezért járj ma nyitott szemmel és füllel. Ha elég szemfüles vagy, a ma kapott információkat felhasználhatod némi plusz bevételre. Az estédet viszont szenteld a romantikának.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma mozgósítanod kellene az erőforrásaidat, erre akkor leszel képes, ha egy percre sem veszed le a szemed a célodról. Légy eltökélt és kitartó, a szeretteid hisznek benned, mindenben támogatnak téged. Most már csak arra van szükséged, hogy te is hinni tudj magadban!


II.21. - III.20.

Halak

Ha úgy érzed, hogy a jelenlegi munkahelyed nem elégíti ki az ambícióidat, akkor talán itt az ideje egy drasztikus változtatásnak. A környezetedben több olyan ember is van, aki szívesen támogatna téged. Ideje megvalósítani az egyedi ötleteidet, elképzeléseidet!


Leadfotó: 123RF.com

Oldalak

Lifestyle
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.
Lifestyle
Végre valamiben első a magyar - gondolhatnánk. Csakhogy egy elég súlyos és veszélyes lista élére kerültünk fel, amire egyáltalán nem lehetünk büszkék.