Napi horoszkóp: A Bak az energiavámpír barátja áldozatául esik - 2022.08.03.

A Halakat közlekedési baleset érheti. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

A mai nap nagyszabású feladatokra tereli a figyelmedet és az energiádat. Most olyan dolgokra koncentrálj, amelyeknek a sikeres teljesítésével komoly előrelépést tehetsz előre. Az otthonodban viszont szeretet és a béke honol. Élvezd ki, hogy a szeretteid elhalmoznak minden jóval!


IV.21. - V.20.

Bika

Elképzelhető, hogy át kell venned az irányítást bizonyos ügyekben és ezzel olyan képességeidet is megmutathatod, amelyekre eddig nem volt szükséged. Ha a megérzéseidre hallgatsz, akkor jó irányba indulsz el. Pozitív személyiségedet a munkában kamatoztathatod a leginkább, felesleges aggodalmaskodás nélkül tudsz haladni előre.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Mostanában hajlamos vagy rá, hogy meggondolatlanná válj és a megérzéseidre és az ösztöneidre hagyatkozz. Folyamatosan keresed az újdonságot, izgalmat, az új kalandokat, ezáltal könnyen megfeledkezhetsz a józan ész diktálta szabályokról. Legyél kicsit óvatosabb és körültekintőbb.


VI.22. - VII.22

Rák

A csillagok állása ma arra figyelmeztet, hogy maradj távol mindenfajta pénzügyi manővertől, különösen azoktól, amelyek nem egészen legálisak és egyértelműek. Ellenkező esetben könnyen megeshet, hogy komoly veszteségeket kell elkönyvelned.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Izgalmas nap áll előtted, most szívesen változtatsz a megszokott dolgokon. Nem félsz a feje tetejére állítani az eddigi életedet, ha úgy érzed, hogy ebből anyagi vagy akár érzelmi előnyöd származhat. Fokozott figyelmet kellene fordítanod a részletekre, mert egy apró hiba is keresztül húzhatja a számításaidat.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Sokat veszíthetsz, ha másokra hallgatsz, ezért inkább magadban bízz! Legyen bátorságod követni a saját megérzéseidet. A nap első felében az elmaradt feladataidra összpontosíts, a fontos döntéseket, találkozókat, tárgyalásokat pedig inkább időzítsd a délutáni órákra.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai nap Hold állása azt mutatja, hogy a ma meghozott döntéseddel nagyban befolyásolhatod az anyagi helyzetedet a jövőre nézve. Mielőtt azonban elköteleződnél egy hosszú távú befektetés mellett, kérd ki több hozzáértő tanácsát is.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Végre elérkezett az az időszak is, amikor megmutathatod, hogy mire vagy képes. Ötleteid és újító gondolataid rendre kedvező fogadtatásra találnak, nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is. Most hamar alkalmazkodsz az új helyzetekhez, használd ki a mai nap minden percét!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Elég egy rosszindulatú személy a közvetlen környezetedben, hogy tönkretegye a mai napodat. Úgy tűnik, hogy valaki azon mesterkedik, hogy ne sikerüljön megvalósítani a célodat. Ne vedd magadra, csakis a saját dolgaiddal foglalkozz! Az illető valószínűleg nagyon rosszul érzi magát a bőrében.


XII.22. - I.20.

Bak

Egy pesszimista ismerősöd negatív energiája magával ragadhat. Annyira rád telepedik, és elszívja az erődet, hogy még az estédet is tönkre teheti, pedig nagy terveid vannak az esti programodat illetően. Ne hagyd, hogy mások hangulata ilyen szinten hasson rád, tartsd távol magad a negatív beállítottságú emberektől!


I.21. - II.20.

Vízöntő

A mai nap egy könnyű napnak ígérkezik, amikor semmi komolyabb kihívás nem érkezik, épp ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit kizárd a külvilágot és rendet tegyél a fejedben. Túl sok a bizonytalan tényező az életedben.


II.21. - III.20.

Halak

Ma különösen figyelned kell a közlekedés során, mert veszélyt jeleznek a csillagok. Főképpen a hirtelen felindulásból hozott döntések, a türelmetlenség sodorhat bajba. A kommunikációdra is ügyelj, mert az agresszív, támadó véleményeddel nagy bajt hozhatsz a fejedre.

Leadfotó: 123RF.com

Oldalak