Lifestyle

Napi horoszkóp, 2024.01.17.: Az Oroszlán kijózanító pofont kap a sorstól

A Kos ma rossz embernek szavaz bizalmat. Napi horoszkóp!

III.21. - IV.20.

Kos

Naivitásodat és jóhiszeműségedet ma kihasználhatják, olyasvalakivel osztasz meg fontos információt, aki már régóta azon munkálkodik, hogy miképpen tegyen neked keresztbe. Emberismeretből van mit még tanulnod, sokkal óvatosabbnak kell lenned.


IV.21. - V.20.

Bika

A mai napon hihetetlen energiákkal rendelkezel, szinte ég a kezed alatt a munka. Nemcsak a munkahelyeden, de az otthonodban is, szeretteid hálásak azért a gondoskodásodért. A munkahelyeden viszont nem értékelik kellőképpen az odaadásodat, hát juttasd az eszükbe!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Kisebb feszültség támadhat párkapcsolatodban, amennyiben megbántottad kedvesedet, ne vesztegesd az időt, mihamarabb engeszteld ki. Ma indulatosabb lehetsz a kelleténél, ezért alaposan fontold meg minden tettedet és ne tegyél meggondolatlan kijelentéseket.


VI.22. - VII.22

Rák

Az érzelmi hullámzásod ma feszülten hathat a környezetedre, próbáld meg nem érzelmi zsarolással elérni azt, amit szeretnél. Nem azért, mert nem szeretnek vagy nem akarnának a kedvedben járni, hanem mert nem lehet minden pillanatban a hangulatodhoz igazodni.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Előfordulhat, hogy a jegyeddel nem harmonizáló Uránusztól kijózanító pofont kapsz. Ám te nem az a fajta ember vagy, aki ettől megroggyan, sőt új erőre kapsz. Mindaz, amit most átvészelsz az megerősít, de arra vigyázz, közben ne emelj túlzott védelmi falakat magad köré.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Mindenáron bizonyítani szeretnél önmagad és a szeretteid előtt és emiatt túlbecsülöd saját idődet és energiádat, alaposan túlvállalod magad. Mielőbb oszd meg a munkát, mert nagy az esélye annak, hogy kimerülés miatt ágynak dönthet egy betegség.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Talán úgy érzed, hogy túl sok veszteség ért az elmúlt időszakban vagy talán túl nagy áldozatot hoztál a boldogságért. Ne feledd, hogy a mérleg nyelve csak akkor kiegyenlített, ha nem vagy részrehajló. Mielőtt letámadod a párodat, gondold át, valóban annyit adsz-e, mint amit elvársz?


X.24. - XI.22.

Skorpió

Próbáld meg nem túl agyalni a dolgokat, főleg, ami a munkádat illeti. Kicsit engedd el a dolgokat, hagyd, hogy maguktól történjenek a dolgok. Lehet, nem is lesz annyira szörnyű, sőt az is megtörténhet, hogy így kapod meg valamire a legjobb megoldást.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A mai napon végre pontot tehetsz egy évek óta húzódó ügy végére. Egykor nagyon sokat jelentett neked és nem kevés áldozatot hoztál érte, de mostanra már csak egy fájó seb maradt. Ne engedd, hogy ez az érzés tönkretegye a jelenedet és a jövődet.


XII.22. - I.20.

Bak

Nagy harcos hírében állsz, köztudott, hogy megküzdesz minden célodért, az illúziók kergetése rád egyáltalán nem jellemző. Ennek ellenére a mai napod még is álmodozó hangulatban telik, mintha nem is a földön járnál. Emiatt csalódás érhet, amiből aztán csak nagy nehézségek árán szabadulhatsz.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha elég bátor vagy, akkor nemsokára sütkérezhetsz a boldogságban. Ehhez viszont nem kevés merészségre és kitartásra van szükséged. Akkor sem szabad feladnod a terveidet, amikor semmi esély sincs a megvalósításukra. Ez a kockáztatások napja lehet számodra.


II.21. - III.20.

Halak

Amennyiben ingatlannal kapcsolatos dolgokon, felújításon, átalakításon gondolkodsz, akkor bátran vágj bele. Akár még a hitel felvételében is támogatnak a csillagok, lehetőséged adódhat rá, hogy a legkedvezőbb megoldásokra találj rá.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Lifestyle
Bár sokan nem veszik észre és igencsak félvállról veszik a jelenséget, a kemény víz otthonunkban bizony igencsak sok negatív következménnyel járhat.
Sztárok
A huszadik század egyik kiemelkedő, halála után is rendkívül népszerű magyar színésze volt Gózon Gyula, akinek szakmai sikerekben gazdag életét számos trauma árnyékolta be.
Sztárok
A Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában mostantól egy, a mesterséges intelligencia segítségével kreált műsorvezetőt láthatnak a nézők. Kudlik Júlia kemény bírálatot intézett Bíró...