Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.12.04: Az Oroszlán készüljön arra, hogy ma tényleg bármi megtörténhet vele

A Halak életében lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Bármennyire is próbálkozol valamivel már egy ideje, csak nem akarnak úgy alakulni a dolgok, ahogyan azt eltervezted. Nem is csoda, hogy a legkisebb stressz is feszültséget okoz. Próbáld meg elengedni a görcsös próbálkozásokat, talán akkor minden a helyére kerül.


IV.21. - V.20.

Bika

Ha továbbra sem nézel szembe azokkal a kérdésekkel, amelyekkel le kellene már számolnod. Akkor ez a nap is csak az illúziók dédelgetésével telik. Adj teret a fantáziádnak! Nincs ezzel probléma, csak előbb teljesítsd a kötelező feladataidat.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Sokkal alacsonyabb az energiaszinted, mint általában, ezért nem árt, ha óvatosan tervezel, és nem vállalsz be olyan feladatokat, amelyek meghaladják a pillanatnyi lehetőségeidet. Az is segíthet, ha kisebb szüneteket tartasz vagy megosztod a feladataidat.


VI.22. - VII.22

Rák

Frusztrált vagy és ideges, valószínűleg túlvállaltad magad. Pedig már megtanulhattad volna, ha egyszerre több területen akarsz helytállni, annak ez lesz a következménye. Meg kell tanulnod megosztani a teendőidet. Nem dől össze a világ attól, ha nem egyedül végzed el őket.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A mai napon bármi megtörténhet, ezért nagy önuralomra lesz szükséged. A káosz viszont lehetőséget adhat arra, hogy az életed összekuszált részeit rendbe tedd. Ez a nap lehet talán az, ami az álmaid megvalósításához vezethet téged, használd ki ezt a kivételes lehetőséget!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A Hold és az Uránusz kapcsolódása kibillenthet a komfortzónádból, akár komoly változásokra számíthatsz. Ha van régi titkos vágyad, célod, most érdemes elővenned, és minden eddiginél jobban tudsz érte harcolni. Ha állást szeretnél változtatni, ez a vágyad is teljesülhet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A mai napon jóval érzékenyebbé válhatsz. Hagyd, hogy kinyíljon a szíved, és engedd meg magadnak, hogy kivételesen az érzéseid vezessenek a döntéseidben. Felgyorsulnak az események, és kevés dolog akadhat, ami visszatarthatna téged abban, hogy változtass a dolgokon.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A mai napon tedd le a gondjaidat, és légy magaddal nagyvonalú. Engedélyezz magadnak egy kis szabadságot, lélegzetvételnyi pihenést! Minél változatosabb most az életed, annál jobb. Kreatív energiák hatnak rád, ezért érdemes belekezdened egy új hobbiba, vállalkozásba.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A Nap és a Merkúr együtt haladása a jegyedben rávilágíthat életed kritikus területeire. Azonban nem szabad, hogy ez elkeserítsen téged és elégedetlenkedj a jelenlegi életeddel. Éppen ellenkezőleg: büszkének kell lenned arra, amit eddig elértél.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha nem vagy elégedett az anyagi helyzeteddel most fordíthatsz rajta. De ehhez ki kell lépned a komfortzónádból, kicsit másképp kellene hozzáállnod a dolgokhoz, például olyan partnereket kellene keresned, akikkel hosszú távon együttműködhetsz.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Próbáld meg az életedben felmerülő vitás helyzeteket rendezni, mindenki jobban jár, ha őszintén elmondja a véleményét. Előbb vagy utóbb úgy is felszínre törnek az elfojtott, elhallgatott sérelmek. Az égi konstellációk most valósággal kikényszerítik, hogy kiállj magadért.


II.21. - III.20.

Halak

Még egy-két csatát muszáj lesz megvívnod, ahhoz, hogy elmondhasd, mindent megtettél a saját boldogulásodért. A mai nap nagyszerű alkalmat teremt arra, hogy ehhez megtedd a kezdeti lépéseket. Olyan lehetőségekkel teli időszak veszi kezdetét, amikor minden alkalmat ki kell használnod.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.