Lifestyle

Heti horoszkóp, 2023.12.04. - 2023.12.10.: A Nyilas életében valami olyan történhet, amiről eddig azt hitte, csak a mesékben létezik

Az Ikrek szintet lép a szerelmi életében, és jöhet a házasság vagy a családalapítás. Heti horoszkóp.

III.21. - IVI.20.

Kos

A munkát illetően válaszút elé kerülhetsz, és el kell döntened, hogyan tovább. Szeretnél minél gyorsabban túl lenni ezen a nehéz időszakon, de úgy néz ki, hogy nem vagy minden információ birtokában, ezért muszáj lesz a megérzéseidre hagyatkoznod. Az eddigi lendületedet most a visszafogottság váltja fel,de ezt ne bánd, mert a későbbiekben az előnyödre válik, mivel így megbizonyosodhatsz arról, hogy helyesek-e a terveid.


IV.21. - V.20.

Bika

Nehezen viseled a változásokat. Te vagy az, aki a végsőkig ragaszkodik azokhoz a dolgokhoz is, amelyek már megszokottá váltak számodra. Engedd el a görcsös ragaszkodásokat. A Nyilas jegyében járó agresszív Mars segít téged abban, hogy továbblépess, és új dolgok felé nyithass. Hidd el, vannak dolgok, amelyeket jobb mihamarabb elengedni, hogy végre elindulhass azon az úton amelyet megálmodtál magadnak.


V.21. - VI.21.

Ikrek

Végre elérkezett az az időszak amikor sziporkázhatsz. Az ötleteid és újító terveid rendre kedvező fogadtatásra találnak. A párkapcsolatodban akár a gyermekvállalás is szóba kerülhet, de mindenképpen valamiféle elköteleződésnek vagy célkitűzésnek jött el az ideje. Fantasztikus szexuális vonzerővel rendelkezel, ez nem marad észrevétlen a környezetedben. Ha megteheted használd ki ezt a kedvező időszakot.

VI.22. - VII.22

Rák

Felfordulással, izgalmakkal indulhat a heted. Akár komoly átszervezésre is számíthatsz a munkahelyeden. Nyugalomkedvelő természetedet ez elég rendesen megviselheti. Szerencsére a Bika jegyében haladó Jupitertől kedvező fényszöget kap a jegyed. Ennek köszönhetően sokkal előnyösebb helyzetbe kerülhetsz, mint azt eredetileg gondoltad volna.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

A Nyilas jegyében járó szenvedélyes Mars olyan lehetőségeket hozhat számodra, amikor megcsillogtathatod a tudásodat és megmutathatod rátermettségedet. Úgy érezheted, hogy mindenki téged figyel, ám téged ez nem hoz zavarba, sőt, megadja azt a lendületet, amelytől szárnyalhatsz a siker felé. Azért légy óvatos, mérlegelj minden döntésed előtt, mert csak így tudod a legtöbbet kihozni ebből a helyzetből.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

A hét elején kissé célodat vesztettnek, szárnyaszegettnek érezheted magad és talán túlságosan is befolyásolhat mások véleménye. Minden erőddel azon igyekezhetsz, hogy harmóniát és békét teremts magad körül, Valószínűleg nem veszed észre, de azzal is járhat, hogy nem vállalod fel a konfliktusokat. Idővel ezek az elfojtott érzések dühkitörésekben és betegségben nyilvánulhatnak meg.


IX.24. - X.23.

Mérleg

A hét elején döntéshelyzetbe kerülhetsz, amely igazából arról szól, hogy hajlandó vagy-e változtatni a szebb élet reményében vagy fontosabb-e neked a megszokott biztonságod. Igyekezz kevésbé ragaszkodni a saját igazadhoz, és keress inkább kompromisszumokat. A hét második felében újra felszínre törhetnek a régi sérelmeid Engedd el ezeket, inkább koncentrálj arra, hogy mi az, ami előre vihet téged.


X.24. - XI.22.

Skorpió

A hét tele lesz akadályokkal, kihívásokkal, de lehetőségekkel is. Vegyél egy nagy levegőt és vesd bele magad az eseményekbe. A problémáid megoldásához rengeteg segítséget kapsz a párodtól, a családodtól, a barátaidtól. Itt az idő, hogy szembeszállj azokkal a nehézségekkel, amelyek gátolnak a fejlődésben.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Most nagyon fontos, hogy a lényegre koncentrálj és diplomatikusan jelöld ki a határokat, különben könnyen kihozhatnak mások megjegyzései a béketűrésedből. A héten elkezdhet körvonalazódni valami, amiről eddig azt hitted, hogy csak a mesében létezik. Az eddigi befektetett energia megtérülni látszik, de két dologra oda kell figyelned. Az egyik: ne hagyd magad eltántorítani az elképzeléseidtől, a másik, hogy szentelj figyelmet a részleteknek.


XII.22. - I.20.

Bak

A héten a kényelmes, megfontolt tevékenységekre való hajlamod erősödik, ezért egyre kevésbé akarsz a nagyvilágban pörögni. Filozofikusan szemléled a környezetedet, és az igazságérzeted elkezd azon háborogni, ahogy a világban zajlanak az események. Ez az elengedés időszaka, ezért érdemes végiggondolnod, milyen történések nehezítik meg a jelenedet, majd ezután érdemes a tettek mezejére lépned.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ebben az időszakban kevésbé vagy barátkozós hangulatban, mint máskor. A mindennapjaidat a pénzügyi helyzeteddel való küzdelem tölti ki. Biztonságérzetedet nagyban befolyásolja, hogy mennyire érzed magad fontosnak, és ezért most sokat is teszel. A párkapcsolatodban fontos döntéseket kell meghoznod, amelyek az életedre nagy hatással lehetnek. Ne siess el semmit, ez nem a kapkodás időszaka.


II.21. - III.20.

Halak

Költözés várható vagy ezzel kapcsolatos döntéshelyzetbe kerülhetsz. Túlságosan lefoglalhatnak a gondolataid, a részletkérdések lekötik minden figyelmedet, ezért nagyon hamar észreveszed azt, ami hiányzik, vagy nem passzol a jövőbeli terveidhez. A sikereid hatására megnő az önbizalmad, és a magabiztosságod hatására sokkal jobban érvényesíted az akaratodat, a környezetedben nem kevés zavarodottságot okozva ezzel.

Leadfotó: unsplash.com

Oldalak

Lifestyle
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.