Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.03.23.: A Mérleg életébe alaposan bekavarhat egy üzenet.

Az Ikrek óriási terhektől szabadul ma meg. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

A Halak jegyében haladó Hold ma kedvezőtlen kapcsolatba kerül a Kos jegyében haladó Nappal. Munkahelyi és családi konfliktusokra, összeütközésekre számíthatsz. Sőt, akár egy komoly változással is számolhatsz. Főleg akkor, ha saját elégedetlenségedet kivetíted a külvilágra, a környezetedre.


IV.21. - V.20.

Bika

Szokatlan lelkesedéssel és tettvággyal veted bele magad a mai nap eseményeibe, az eredmények pedig minden várakozásodat felülmúlják. Amennyiben értékes vagy valami értékálló dolgot szeretnél vásárolni, még akkor is megteheted, ha ez komoly anyagi kiadással jár.


V.21. - VI.21.

Ikrek

A Halak jegyét elhagyó Nap olyan terhektől szabadít meg, amelyek már jó ideje nyomasztottak téged. Végre fellélegezhetsz, mostantól minden sokkal egyszerűbb lesz. De ehhez arra van szükséged, hogy megőrizd nyitottságodat és kíváncsiságodat.


VI.22. - VII.22

Rák

Lehet, hogy ma módosulni fog egy terved, ami nem jelent problémát, csupán egy kis plusz munkát, szervezést igényel. Bármi legyen is kerüld el messzire a vitás helyzeteket. Ha szükséges higgadtan érvelj és vedd figyelembe a másik fél nézőpontját is.


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma nyugodt gondolkodásra lesz szükséged, ha át akarod vészelni a mai nap nehézségeit. Ügyelj arra, hogy ne tedd magad és a környezeted számára még bonyolultabbá a helyzetet és a kérdésekre mindig tömör és világos válaszokat adj, ellenkező esetben csak tovább bonyolódik a helyzeted.


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Ami körülöttünk történik, azokra nem mindig van értelmes magyarázat. Ma pont ezt érezheted, amikor egy különleges hír jut el hozzád vagy egy olyan történés zavarja meg a lelki világodat, amely közvetlenül is érint téged. Csak annyit tehetsz, hogy elfogadod a dolgokat, úgy, ahogy vannak és megpróbálsz következtetéseket levonni magad számára.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Egy félreértés vagy egy üzenet komoly bonyodalmakat okozhat az életedben, ha nem vagy elég körültekintő. Ne higgy el mindent elsőre, mindig nézz utána, ha valakiről vagy valamiről kétségbe vonható hírt hallasz. A közlekedésben is legyél sokkal óvatosabb, utazással veszélyt jeleznek a csillagok.


X.24. - XI.22.

Skorpió

Amennyiben a mai nap folyamán választás elé állít az élet, akkor kövesd az ösztöneidet. A mai napon a gyakorlatias, racionális gondolkodásodnak nem sok hasznát veszed. A megérzéseid fognak segíteni abban is, hogy megtaláld a válaszokat a feltett kérdéseidre.


XI.23. - XII.21.

Nyilas

A munkáddal kapcsolatban kaphatsz rossz híreket, ami közvetve érinthet téged. Nehezen viseled a bizonytalanságot, de nem kell azonnal kétségbe esned. Baj nélkül átvészeled ezt a nehezebb, bizonytalan időszakot, sőt még az is megtörténhet, hogy végül sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz.


XII.22. - I.20.

Bak

Ha úgy érzed, hogy tudod mi a helyes út számodra és tudod, hogy mit kell tenned ehhez. Akkor csináld és ne hagyd, hogy mások döntsenek a fejed felett. Viselkedj és cselekedj úgy, mint egy érett felnőtt, lépj a tettek mezejére önbizalommal és hittel. Meglátod mások is támogatni fognak.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ha a kapcsolatodban egyre gyakrabban nem a te akaratod érvényesül, akkor sajnos alárendelt szerepet játszol. Te is érzed, hogy ez hosszú távon nem egészséges, itt az ideje, hogy visszaállítsd az egyensúlyi helyzetet. Amennyiben nem sikerül, el kell gondolkodnod a komolyabb változtatáson.


II.21. - III.20.

Halak

Használd ki a mai napot és biztosíts magadnak egy kis nyugalmat és kényelmet. Meg kell adni szervezetednek és a lelkednek is az időt a regenerálódásra, még akkor is, ha ezt jelenleg elvesztegetett időnek érzed. Hogy mennyire nem így van, arra hamarosan magadtól is rá fogsz jönni.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.