Lifestyle

Napi horoszkóp, 2023.01.23.: A Vízöntő egy kicsivel gazdagabb lesz ma.

A Kos ugyanazt a hibát követ el, mint korábban. Napi horoszkóp!

III.21. - IVI.20.

Kos

Ha nem vigyázol, akkor megint beleeshetsz a szokott hibádba, túlvállalod magad a munkahelyeden. Ha állandóan te viszed a terheket mások helyett, annak előbb vagy utóbb komoly következményei lehetnek és az egészséged láthatja kárát.


IV.21. - V.20.

Bika

A helytelen táplálkozás előbb-utóbb megbosszulja magát. Sokszor próbálkoztál már különféle életmódváltó praktikákkal, de sajnos eddig nem sikerült kitartónak maradnod. Érdemes lenne még egyszer nekifutnod!


V.21. - VI.21.

Ikrek

Légúti problémák kínozhatnak. Talán annak is köze van ehhez, hogy egy régi problémádra nehezen találod a megoldást. Ne hanyagold el ezt az egészségügyi tünetet, nem tudhatod, hogy milyen tényezők állhatnak még a háttérben!


VI.22. - VII.22

Rák

Ma teljes mértékben az érzelmeid irányítanak, emiatt könnyen elveszítheted a realitás érzékedet. Pedig nagy szükséged lenne most a józan gondolkodásodra, mert komoly döntést kell meghoznod, akár a magánéletedről, akár munkáról van szó!


VII.23. - VIII.23.

Oroszlán

Ma szokatlanul ideges és ingerült lehetsz, pedig te általában lelkesen fogadod a kihívásokat. Most hajlamos lehetsz a legkisebb ügyet is felfújni és minden ok nélkül megsértődni. Jobban teszed, ha megpróbálsz nyugalmat erőltetni magadra!


VIII.24. - IX.23.

Szűz

Új ismeretségeden jár az eszed egész nap. Amennyiben szeretnéd meghódítani, ne viselkedj távolságtartóan, még akkor sem, ha félsz, hogy esetleg megint csalódás ér. Ha sokáig játszod az elérhetetlent, még az is megeshet, hogy félreérti viselkedésedet.


IX.24. - X.23.

Mérleg

Ha szembenézel végre önmagaddal, akkor könnyűszerrel rájöhetnél, hogy mitől is szenvedsz igazából. Talán éppen pont attól, hogy képtelen vagy bármit is következetesen és kitartóan véghez vinni. Most olyan helyzet állhat elő, amikor erre rácáfolhatsz!


X.24. - XI.22.

Skorpió

Ma nehezedre eshet alkalmazkodni a környezetedben élőkhöz, sőt még a munkahelyeden is gondjaid akadhatnak. Szeretnéd a magad útját járni, de úgy érzed, hogy most mindenki akadályoz. Ám erre most nem alkalmas ez az időszak!


XI.23. - XII.21.

Nyilas

Nehezen fogadod el más véleményét, emiatt saját magadnak köszönheted a most felmerülő problémákat. Függetlenül attól, hogy igazad van-e vagy sem, ezúttal neked kell megtenned az első lépést. Környezeted hálás lenne, ha békülési szándékodat fejeznéd ki feléjük!


XII.22. - I.20.

Bak

Feledhetetlen pillanatokat élhetsz át kedveseddel és ez a meghitt együttlét még szorosabbra fűzi a kapcsolatotokat. Talán megérett az idő, hogy elgondolkodjatok azon, hogy a kapcsolatotok milyen módon léphetne egy következő magasabb szintre.


I.21. - II.20.

Vízöntő

Ma váratlan pénzösszeg ütheti a markod, de ez ne jelentse azt, hogy azonnal költekezésbe kezdesz! A túlzások sohasem vezetnek jóra, főleg nem a pénzügyek terén. A meggondolatlanságodat később nagyon megbánnád, ezért gondolj a holnapra is.


II.21. - III.20.

Halak

Letört hangulatban lehetsz, mert a régóta dédelgetett tervedtől egyre messzebbre kerülhetsz. Ennek nem a türelmetlenséged oka, hiszen tökéletesen tisztában vagy azzal: mindenhez idő kell. Ennek ellenére mégis megvisel a dolog.

Leadfotó: pexels.com

Oldalak

Lifestyle
Sztárok
Sydney van den Bosch-t 2013-ban ismerhettük meg a Miss World Hungary szépségversenyen, azóta pedig sikert sikerre halmoz, többek között modellként, influenszerként és a TV2 Szerencsekerék...
Fashion&Beauty
Rengeteg új nadrágtrend látott napvilágot a napokban. A kengyeles cicanadrágok például fénykorukat élik, de egy másik darab is visszajött a divatba.
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...